Skip to main content
test
Tutkimuskoordinaattori - Helsingin seudun liikenne

Haemme Analytiikka ja tutkimukset -yksikköön kenttätutkimusryhmään uutta työkaveria

TUTKIMUSKOORDINAATTORI

Tehtäviisi kuuluu kenttätutkimusten suunnittelu, koordinointi, organisointi, työn ohjaus, tulosten analysointi ja raportointi. Toimit läheisessä yhteistyössä kenttätutkimusten ryhmäesimiehen ja tutkimusavustajien kanssa. Tehtäväsi on käytännönläheinen, vaihteleva ja monipuolinen. Teet työtä pääosin toimistoympäristössä, mutta tarvittaessa liikut myös kentällä.

Edellytämme sinulta hyviä organisointi-, yhteistyö- ja viestintätaitoja sekä kykyä itsenäiseen, aikataulujen mukaiseen työskentelyyn tarkkuutta vaativissa tehtävissä. Sinulle on luontaista oma-aloitteinen tapa toimia ja viedä asioita eteenpäin suunnitelman mukaan. Olet tottunut käyttämään erilaisia ohjelmistoja ja hallitset MS Officen työkalut työn arjessa.

Tehtävään sopiva koulutustausta on soveltuva alempi korkeakoulututkinto. Työssä vaaditaan henkilöauton ajamiseen oikeuttava ajokortti.

Aiempi kokemus tutkimustoiminnasta ja tilastoinnista on etu, samoin joukkoliikenteen tuntemus. Englannin ja ruotsin kielitaito tukevat työssä onnistumista.

Me pidämme työhyvinvoinnistasi huolta. Työsuhdematkalippu, laaja työterveyshuolto, ergonomiset työvälineet, lounasetu ja tuki vapaa-ajan liikkumiseen tai muuhun toimintaan ovat käytössäsi. Monipaikkainen työ ja joustava etätyö tukevat sujuvaa työskentelyä. Toimistollamme on viihtyisät ja monipuoliset tilat työskentelyyn ja työkavereiden kohtaamiseen.

Tehtävä on vakituinen ja työ alkaa 7.11.2022 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävän palkka on 2769 - 2990 riippuen aiemmasta työkokemuksesta. Osaamisella ja tavoitteiden saavuttamisella on mahdollisuus vaikuttaa palkan suuruuteen.

Jos innostuit ja tunnistit itsesi kuvauksesta, jätä hakemuksesi pian, niin katsotaan, sopisimmeko yhteen! Haku päättyy 26.9.2022.

Lisätietoja

https://www.hsl.fi/hsl/tule-meille-toihin

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Jos haluat jutella tehtävästä tarkemmin, ota yhteyttä ryhmäesimies Katja Onnenlehtoon 23.9.2022 klo 9:00-11:00 puh. 040 3361161tai sähköpostitse katja.onnenlehto@hsl.fi.

Lisätietoja

HSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä

HSL on asiakasmäärillä ja vaikuttavuudeltaan Suomen suurin liikennetoimija, jonka tavoitteena on päästötön, houkutteleva ja kestävä Helsingin seutu ja seudun liikkumispalvelut. Meille tärkeät asian on koottu strategiaamme: https://www.hsl.fi/hsl/hsl-organisaationa/strategia-2022-2025/strategiset-tavoitteemme-2025


Osoite: Opastinsilta 6 A, 00520 Helsinki

Rekommenderade jobb