Två sjukskötare till HVC, Raseborg - Raseborg stad

Raseborgs stad söker två sjukskötare till den öppna hälso- och sjukvårdsmottagningen.

Den öppna hälso- och sjukvårdsmottagningen i Raseborg består av tre hälsostationer som är belägna i Ekenäs, Karis och Pojo. Vi söker nu två sjukskötare till vårt team. Vi utvecklar kontinuerligt våra arbetssätt och söker er som har ett genuint intresse för att utveckla vården. Vi förväntar oss att ni har social kompetens, är flexibel, har förmåga till att ta eget ansvar och ser positivt på nytänkande samt har en vilja att utveckla verksamheten.

Behörighetskrav: Legitimerad sjukskötare/hälsovårdare YH eller motsvarande. Arbetet kräver goda kunskaper i båda inhemska språken. Personlig lämplighet tilldelas stor betydelse.
Lönesättning enligt AKTA och arbetsvärdering. Prövotid 6 månader.

Mera information ges av enhetschefen för den öppna hälso- och sjukvårdsmottagningen Susanna Nordström, tfn 019-289 2215.

Ansökan görs via www.kuntarekry.fi, arbetsnyckel 270355. Ansökningstiden går ut 21.1.2020 kl. 15.00.

Raseborg tillämpar fr.o.m. 1.3.2018 vaccinationskrav för personalen enligt § 48 i lagen om smittosamma sjukdomar.

Raseborgs stad är en rökfri arbetsplats.

Läs mer

http://www.raseborg.fi

Mer om arbetsgivaren

Mera information ges av enhetschefen för den öppna hälso- och sjukvårdsmottagningen Susanna Nordström, tfn 019-289 2215.

HVC
Adress: Raseborg, 10650 Tammisaari

Raseborgs stad är belägen halvvägs mellan Helsingfors och Åbo, med bra boende, kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Staden bildades 2009 av Ekenäs stad, Karis stad och Pojo kommun. Staden har omkring 28 000 invånare, varav 65 procent är svenskspråkiga och 31,5 procent finskspråkiga. Den natursköna skärgården, bruken i Billnäs och Fiskars samt Svartå slott är utmärkande för staden. Här är tryggt att leva och bo. Staden är regionens största arbetsgivare med cirka 1 900 anställda. Staden är en rökfri arbetsplats.