Skip to main content
test
Tvåspråkig ambulerande lärare inom småbarnspedagogik - Raseborg stad

Småbarnspedagogiken i Raseborg söker en tvåspråkig ambulerande lärare inom småbarnspedagogik för tiden 1.8.2022 - 4.6.2023. Vi erbjuder fungerande strukturer och pedagogiskt stöd i läraruppgiften. Som ambulerande lärare i småbarnspedagogik är du med och förverkligar den pedagogiska verksamheten i arbetsteamet i enlighet med planen för småbarnspedagogik/förskoleundervisningsplanen. Arbetsuppgiften förutsätter att man rör sig mellan olika enheter i Raseborg.

Vi värdesätter:
- arbetserfarenhet
- specialpedagogiskt kunnande
- öppenhet och positiv inställning
- samarbetsförmåga

Vi förutsätter:
Behörighet för lärare inom småbarnspedagogik i enlighet med lagen om småbarnspedagogik 540/2018 §26 och lämplighet för uppgiften. Språkkrav är fullständiga muntliga och skriftliga kunskaper i svenska och finska.

Heltidsarbetstid 38h 15min/vecka. Lön enligt UKTA. Prövotid 3 månader. Godtagbart läkarintyg över lämplighet för arbetsuppgiften bör lämnas in innan befattningen tillträds. Enligt lagen om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002) bör den som väljs uppvisa ett straffregisterutdrag för att valet ska vinna laga kraft.

Ansökan görs elektroniskt via www.kuntarekry.fi, arbetsnyckel 451830.
Ansökningstiden går ut den 1.7.2022 kl. 16.00.

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Nina Aartokallio, chef för småbarnspedagogik
Tfn. 109 289 2150, nina.aartokallio@raseborg.fi

Lär dig mer om oss

Raseborg stad, Bildningssektorn, Småbarnspedagogik

Raseborgs stad är belägen halvvägs mellan Helsingfors och Åbo, med bra boende, kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Staden bildades 2009 av Ekenäs stad, Karis stad och Pojo kommun. Staden har omkring 28 000 invånare, varav 65 procent är svenskspråkiga och 31,5 procent finskspråkiga. Den natursköna skärgården, bruken i Billnäs och Fiskars samt Svartå slott är utmärkande för staden. Här är tryggt att leva och bo. Staden är regionens största arbetsgivare med cirka 1 900 anställda. Staden är en rökfri arbetsplats.


Adress: Raseborg, 10611 Raasepori
Raseborg stad - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb