test
Työ- ja yksilövalmentaja (Kierrätyskeskus) - Eurajoen kunta

Haemme työ- ja yksilövalmentajaa sosiaaliohjaajan toimen sijaiseksi alustavasti 20.2.22 asti kokopäiväisenä. Työ jatkuu sen jälkeen 50 % työparityönä 30.7.22 asti tai mahdollisesti kokopäivätoimisena sijaisena. Tehtävänä on aikuisten työpajan /Kierrätyskeskuksen toiminnan ylläpito ja siellä työskentelevien henkilöiden ohjaaminen. Tavoitteena on edistää elämänhallintaan liittyviä asioita, ohjata koulutukseen ja / tai auttaa löytämään polkuja työelämään. Kierrätyskeskus on osa kunnan hyvinvointi- ja työllisyyspalveluja ja kuuluu samaan tiimiin kuntouttavan työtoiminnan ja nuorten työpajatoiminnan kanssa.

Vaatimuksena soveltuva ammattikorkeakoulutus tai aiempi opistotason tutkinto. Arvostamme ohjausalan tai sosiaalialan koulutusta ja kokemusta. Tietämys päihde- ja mielenterveyskuntoutusasioista sekä erilaisista työ- ja koulutuspalveluista on eduksi. Osaaminen erilaisten kädentaitojen parissa on plussaa.

Henkilöllä tulee olla ajokortti. Tietokoneen ja erilaisten ohjelmien käyttö tulee olla luontevaa. Henkilön tulee omata hyvät sosiaaliset yhteistyötaidot ja suullinen ilmaisu.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Pirita Laivanen
vapaa-aikakoordinaattori
p. 044 3124 265
pirita.laivanen@eurajoki.fi

Lisätietoja

Eurajoen kunta, Vapaa-aika

Eurajoki on n. 9000 asukkaan merenrantakunta Satakunnassa. OL 3 rakentamisen myötä Eurajoesta on tullut asukaslukuun suhteutettuna Suomen kansainvälisin kunta.

Eurajoen kunnan arvoina ovat tuloksellisuus, oikeudenmukaisuus, vastuunkanto, jatkuva kehittäminen ja avoimuus. Päämääränämme on tehdä Eurajoesta seutukunnan paras paikka asua ja elää.

Hyvä ja vastuullinen henkilöstöpolitiikka on kunnalle keskeinen menestystekijä.

Eurajoen kunta on savuton työyhteisö.


Osoite: Kalliotie 5, 27100 Eurajoki
Eurajoen kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb