Työfysioterapeutti

Peruspalvelukuntayhtymä Selänteessä on terveys- ja vanhuspalvelujen palvelulinjalla avoinna työfysioterapeutin tehtävä. Työfysioterapeutti työskentelee kolmen Selännekunnan alueella. Työfysioterapeutti osallistuu Selänteessä moniammatilliseen yhteistyöhön ja uusien toimintamallien kehittämiseen ja toimii oman alansa asiantuntijana osana työterveyshuollon moniammatillista tiimiä. Työfysioterapeutti toimii Selänteen ergonomiavastaavana. Käytössä on Lifecare- potilastietojärjestelmä. Neuvonta, ohjaus ja motivointi ovat tärkeä osa työtä.

Tule mukaan nuorekkaaseen ja työstään innostuneeseen porukkaan kehittämään toimintaa. Osaaminen ja koulutusmyönteisyys ovat meille ykkösasia työntekijää unohtamatta.

Hakijalta edellytetään fysioterapeutin ammattikorkeakoulututkintoa tai aikaisempaa opistoasteen koulutusta ja työfysioterapeutin opintoja mutta myös muut fysioterapeutin koulutuksen suorittaneet huomioidaan. Ergonomiakorttikouluttajakoulutus katsotaan eduksi. Kelpoisuusehdot määräytyvät lain terveydenhuollon ammattihenkilöistä 55/1994 mukaisesti.

Olet etsimämme henkilö, jos olet vahva kuntoutuksen ammattilainen ja sinulla on monipuolista ammatillista kokemusta ja kiinnostusta työfysioterapeutin työstä. Olet joustava, yhteistyökykyinen ja olet valmis sitoutumaan tehtävään.

Hakijalta edellytetään tartuntalain 48§ mukainen rokotussuoja. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Noudatamme 6 kuukauden koeaikaa.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella kuntarekry.fi -palvelun kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä hakemuksesi osoitteeseen Peruspalvelukuntayhtymä Selänne, PL 66, 85801 Haapajärvi. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee tällöin mainita tehtävän työavain 304121. Pätevyyden osoittavat todistukset ja muut todistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: puh. 044 445 7770.

Lisätietoja

http://www.selanne.net

Tutustu työnantajaan

Hoitotyönjohtaja Tarja Vaitiniemi , puh 044 445 6920
Kyselyt voi tehdä myös sähköpostilla etunimi.sukunimi@selanne.net

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne, Terveyden ja sairaanhoidon avopalvelut + esh
Osoite: Kirkkokatu 2, 85800 Haapajärvi

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on Haapajärven ja Pyhäjärven kaupunkien ja Reisjärven kuntien yhteinen kuntayhtymä, jonka tehtävänä ja vastuulla on järjestää asukkailleen lain säätämät sosiaali- ja terveydenhuolto- ja erikoissairaanhoidon palvelut. Kuntayhtymän järjestää myös ympäristöterveydenhuollon, ympäristönsuojelun, maa-aineslain, rakennusvalvonnan ja korjausneuvonnan palvelut. Väestöpohja Selänteen alueella on n. 15.400 asukasta. Selänne löytyy myös facebookista.

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on savuton työpaikka