Skip to main content
test
Työhön osallistuva kesätyöntekijöiden työnohjaaja - Raahen kaupunki

Raahen kaupunki hakee kahta reipasta ja oma-aloitteista työhön osallistuvaa työnohjaajaa. Työtehtävinä ovat viheralueiden kunnossapitotehtävät ja kesätöissä olevien nuorien ohjaaminen.

Tehtävänäsi on ohjata koululaisryhmiä heidän kahden viikon työjaksollaan pitämään siistinä kaupungin puistoalueita Raahen keskustan alueella. Tehtävässä organisoidaan, opastetaan ja valvotaan nuorten kesätyöntekijöiden tehtäviä, joihin kuuluvat mm. ruohon leikkaaminen, trimmeröinti, roskien kerääminen, kitkeminen sekä muut mahdolliset alueiden hoitotoimet. Lisäksi työnohjaajan työhön kuuluu osallistuminen roskien keräämiseen, trimmeröintiin ja nurmen leikkuuseen sekä muut hoitotoimet viheralueilla.

Työt edellyttävät halua ja kykyä työskennellä ulkona yhdessä nuorten kanssa, sekä riittävää terveyttä fyysisiin töihin.

Työhön valituilta vaadimme rikostaustaotteen tilaamista ja vähintään B-ajokortin omistamista. Työ- ja tieturvakortit vaaditaan, ja oman auton käyttömahdollisuuden katsomme eduksi. Viheralan opiskeluista ja kiinnostuksesta alaan on suurta apua. Tiimityöskentelyssä hyvät sosiaaliset taidot ja kyky ryhmän ohjaamiseen ovat toivottuja ominaisuuksia.

Kokoaikaisen työtehtävän palkkaus määräytyy TTES:in mukaan. Tehtävä on määräaikainen 2.5.2023 - 29.9.2023 tai sopimuksen mukaan. Viikottainen työaika on 38,25 tuntia.

Lisätietoja

https://raahe.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa puutarhuri Tita Haapajoki 044 439 3521 tai sähköpostitse tita.haapajoki@raahe.fi

Lisätietoja

Raahen kaupunki, Rakennetun ympäristön lautakunnan alainen toimiala, Kuntatekniikka, Kunnossapito ja rakentaminen

Raahe on kehittyvä noin 25 000 asukkaan hyvien harrastusmahdollisuuksien ja edullisen asumisen teollisuus- ja satamakaupunki Perämeren rannikolla. Raahen kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Varikkotie 5, 92100 Raahe

Rekommenderade jobb