Valkeakosken kaupunki on mukana Pirkanmaan työllisyyden kuntakokeilussa. Kokeilun tavoitteena on löytää uusia toimintatapoja työttömänä olevien työnhakijoiden palvelujen kehittämiseksi ja työllistymisen edistämiseksi.

Työhönvalmentajan tehtävänä on asiakkaiden palveluohjaus ja työhön valmennus/ yksilövalmennus, sekä asiakaslähtöinen yritys-, työnantaja- ja oppilaitosyhteistyö että muu verkostoyhteistyö. Kuntakokeilussa työskennellään Oma-valmentajana, joka tuo työhön JTYP-lain mukaiset tehtävät.

Odotamme kykyä itsenäiseen työhön, sekä hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja. Arvostamme jämäkkyyttä, sopeutumiskykyä ja ennakkoluulotonta asennetta, sekä kehittämismyönteisyyttä. Meillä saa innostua! Eduksi katsotaan kaupungin palvelujärjestelmän sekä kohderyhmän tuntemus.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto tai työhönvalmentajan koulutus. Työaika on 38,75 h/vko ja palkkaus määräytyy KVTES:n 04SOS050 2. tason mukaan. Valitun henkilön on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus ennen tehtävän vastaanottoa. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Valkeakosken kaupungin työpaikat ovat savuttomia.

Hakemus, johon on liitetty ansioluettelo ja kelpoisuuden osoittavat todistusjäljennökset on toimitettava 25.1.2021 klo 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi, (työavain 331635) tai postitse osoitteella Valkeakosken kaupunki, Kirjaamo, PL 20, 37601 Valkeakoski (kuoreen merkintä työhönvalmentaja).

Lisätietoja

http://www.valkeakoski.fi

Tutustu työnantajaan

Työllisyyspalveluiden johtaja Sari Ilovuori 040 335 7206 13.1. klo 15-16 ja 20.1. klo 15-16

Valkeakosken kaupunki, Hallintokeskus, Työllisyyspalvelut
Osoite: Sääsmäentie 2 C, 37600 Valkeakoski

Valkeakoski on vireä ja viihtyisä eteläisen Pirkanmaan keskus. Valkeakoskella on noin 21.000 asukasta, erinomainen sijainti aivan Tampereen tuntumassa sekä kaikki kaupungin palvelut lähes maaseudun mukavuuksilla.