test
Työhönvalmentaja (Työkykyhanke) - Etelä-Savon sairaanhoitopiirin ky.

Essote hakee Työkykyä ja kumppanuutta sote-keskukseen! -hankkeeseen työhönvalmentajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.2.2022 - 31.12.2022. Vahvistamme sote-uudistustiimiä, liity innovatiiviseen joukkoomme!

Essotelle on myönnetty rahoitusta Työkykyohjelman toteuttamiseen. Sosiaali- ja terveysministeriön toteuttaman ohjelman tavoitteena on osatyökykyisten työllistyminen sekä työkyvyn tuen palvelujen tuominen osaksi Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskusta.

Hankkeen tarkoituksena on muodostaa Työllistymisen kumppanuuspöytä. Hankkeessa sote-keskukseen luodaan työllisyyden asiakasvastaavatoimintamalli ja moniammatillinen työkyvyn tuen tiimi. Asiakkaille tarjotaan omatyöntekijöiden ja moniammatillisen tiimin tuki sekä tarvittaessa elintapaohjaus/-valmennus. Hankkeessa lisätään myös ammattilaisten osaamista työllisyyteen liittyvissä asioissa.

Työhönvalmentajana vastaat laatukriteereihin perustuvasta työllistymisen työhönvalmennuksesta, joka pitää sisällään muun muassa palveluun hakeutumisen, osaamisen kartoittamisen, nopean työn etsinnän, tuen sopimisen työnantajan kanssa, työsuhteen tukemisen ja tuen työn ulkopuolella. Hoidat asiakaskontakteja ja laadit yhdessä asiakkaan kanssa säännöllisesti päivitettävän toimintasuunnitelman. Hanketta pilotoidaan 100 asiakkaan kanssa, joille tarjotaan työhönvalmennusta ja elintapaohjausta.

Toimit hanketiimin jäsenenä ja olet aktiivisesti mukana juurruttamassa uutta toimintaa sekä luomassa uutta kulttuuria sosiaali- ja terveydenhuollon pariin. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän osana lähihistoriamme merkittävintä uudistusta, jossa on mahdollisuus haastaa ajatuksia ja toimintatapoja. Innostavassa työyhteisössämme pääset kehittymään ja tutustut syvällisesti monipuoliseen toimintakenttäämme.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto. Eduksi luetaan hankeosaaminen, erinomaiset yhteistyö- ja viestintätaidot sekä kyky toimia laajassa verkostossa.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa -linkistä tai te-palvelut.fi-sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Valitun tulee esittää vaadittava lausunto työhöntulotarkastuksesta. Palvelussuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hankepäällikkö Petri Laitinen, puh. 040 656 7422, petri.laitinen@etela-savo.fi ja hankepäällikkö Kirsi Leinonen, puh. 040 359 9488, kirsi.leinonen@etela-savo.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjältä: Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Lisätietoja

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!


Osoite: Porrassalmenkatu 21, 50100 Mikkeli

Rekommenderade jobb