Työkokeilija työskentelee Espoon kaupunginkirjaston eri toimipisteissä. Työtehtävät räätälöidään harjoittelijan mielenkiinnon kohteiden sekä valmiuksien mukaan kirjaston tarpeita vastaten. Työkokeilija pääsee osallistumaan esim. lasten- ja nuortenkirjastopalveluiden järjestämiseen, pajatoimintaan, aineistonhoitamiseen, asiakaspalveluun jne. Työskentelyä on aamu- ja iltavuoroissa, myös viikonloppuvuoroissa.


Työpaikan nimi: Espoon kaupunginkirjasto


Työaika: 6h/pvä, 30h/viikko


Sopimusala: KVTES soveltaen

Kirjasto kuuluu ja vaikuttaa itseään kauemmas. Kirjaston toimintaa ohjaavat sivistys ja osallistuminen yhteiskunnalliseen vuoropuheluun.

Lisätietoja

https://youtu.be/ZdNsC5uGpXo

Tutustu työnantajaan

Tehtävästä lisätietoja sähköpostilla työkokeilu.kirjasto@espoo.fi

Espoon kaupunki, Sivistystoimi, Kulttuuri, Kaupunginkirjasto
Osoite: Espoon kaupunginkirjasto, 02070 Espoon kaupunki

Espoo on yli 280 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.