Työkoneen kuljettaja

Teknisten palveluiden infran ylläpidon palveluyksikköön haetaan 2 työkoneen kuljettajaa vakituiseen työsuhteeseen katujen ja muiden yleisten alueiden kuljetus-, korjaamo- ja kunnossapitotehtäviin.

Kuljettajan tehtäviin kuuluvat mm. monitoimitraktorilla, kaivurilla, pyöräkuormaajalla, tiehöylällä, imulakaisukoneella ja kuorma-autolla suoritettavat erilaiset työtehtävät ja em. laitteisiin liittyvät päivittäiset huoltotoimenpiteet sekä erilaisiin katukunnossapidon tehtäviin osallistuminen.

Tehtäviin valituilta edellytämme voimassa olevaa vähintään BC- ajokorttia, usean vuoden kokemusta kuljetustehtävistä sekä valmiutta osallistua talviajan päivystykseen sekä yöllä ja viikonloppuna suoritettaviin töihin. Kuljettajan ammattipätevyys katsotaan eduksi. Erityistä painoarvoa annamme kokemukselle talvikunnossapitotehtävistä.

Lisäksi edellytämme hyvää suomen kielen taitoa ja kykyä sopeutua ryhmätyöskentelyyn ja muuttuviin työjärjestelyihin.

Palkkaus määräytyy kunnallisen tuntipalkkaisten työehtosopimuksen (TTES) mukaisesti hakijan kokemuksen perusteella. Ennen valinnan vahvistamista on tehtäviin valittujen esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Tehtäviin sovelletaan 6 kk koeaikaa.

Tehtäviin haetaan ensisijaisesti kirjautumalla rekrytointijärjestelmäämme Internetissä osoitteessa www.kotka.fi kohdasta Avoimet työpaikat. Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 045 7881 7895 (ma-pe klo 7-14). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki, Kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA.

Lisätietoja

http://www.linkedin.com/company/kotkan-kaupunki/
http://www.facebook.com/kotkankaupunki

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat kuljetusteknikko Antti Paasi puh. 040 653 1856, antti.paasi @ kotka.fi tai kunnossapitomestari Kimmo Sved puh. 044 702 5485, kimmo.sved @ kotka.fi

Kotkan kaupunki, Teknisen toimen palvelut
Osoite: Kotka, 48100 Kotka

Kotka on eloisa kaupunki meren äärellä, vain reilun tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta. Kotkan kaupunki pitää reilusti huolta työntekijöistään ja tarjoaa jatkuvasti koulutusta ja monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Kotkassa on komea merellinen asuinympäristö, jonka palkitut puistot tarjoavat paljon harrastusmahdollisuuksia. Kotkassa asut aina lähellä palveluita ja Suomenlahden tai Kymijoen rantaa, kohtuuhinnalla.

Kotkalaiset ovat ystävällisiä ja lähestyttäviä - ja ylpeitä rakkaasta kotikaupungistaan. Liity rohkeasti joukkoomme! Katso lisätietoja www.kotka.fi.