Työkoneen kuljettaja

Vihdin kunta hakee Infra- ja tukipalveluihin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen työkoneen kuljettajaa.

Työkoneen kuljettajan tehtävät tulevat olemaan taajamatraktorin, ajettavan ruohonleikkurin ja muiden kunnallisteknillisten työkoneiden kuljettaminen sekä katujen auraus, hiekoitus ja muut kunnossapitotyöt. Koneenkuljettaja toimii osan talvikaudesta kunnossapidon varallaolossa.

Katujen kunnossapitotyöt sisältävät mm. liikennemerkit, reunakivet ja öljysorapaikkaukset, viher- ja puistoalueiden kunnossapito, puiden kaato ja vesakon raivaus. Hakijoilta edellytämme voimassa olevaa B-ajokorttia ja vähintään kahden vuoden kuljettajakokemusta yleisten alueiden kunnossapitotöistä.

Katsomme hakemuksessa suureksi eduksi C- ajokortin kuljettajan ammattipätevyyden, tulityö- ja tieturvallisuuskortit sekä voimassa oleva Tieturva 1-kortti. Lisäksi toivotaan kokemusta työkoneiden ja pienkaluston huolto-, korjaus- ja hitsaustöistä.

Arvostamme kykyä työskennellä pienen tiimin jäsenenä ja kykyä myös hoitaa työtehtävät itsenäisesti, vastuullisesti sekä asiakaslähtöisesti.

Valinnassa noudatamme 6kk:n koeaikaa.

Hakemukset pyydetään toimittamaan 8.11.2020 klo 23.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Vihdin kunta on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.vihti.fi

Tutustu työnantajaan

Katumestari Jari kokkonen, puh. 050 0818 015
Yhdyskuntatekniikan päällikkö Toni Keski-Lusa, puh. 044 4675 393

Vihdin kunta, Infra- ja tukipalvelut, Kunnallistekniset palvelut, Liikennealueet
Osoite: Asemantie 30, 03100 Nummela

Vihti on noin 29 000 asukkaan kivan kokoinen kunta lähellä pääkaupunkiseutua. Toimintamme on joustavaa ja ihmisläheistä. Työnantajana satsaamme henkilöstön osaamiseen ja työssä jaksamiseen. Tervetuloa joukkoomme!