Skip to main content
test
Työllisyyden kuntakokeilun asiakasvastaava - Tornion kaupunki

Tornion kaupungin työllisyyspalvelut etsii asiakasvastaavaa työllisyyden kuntakokeiluun määräaikaiseen virkaan ajalle 1.8.2022 - 31.12.2024.

Lapin Työllisyyden kuntakokeiluun kuuluvat Tornion, Rovaniemen ja Kemijärven kaupungit sekä Sodankylän kunta. Kuntakokeilun asiakaskohderyhmään kuuluvat kunnissa asuvat nuoret, maahanmuuttajat ja vieraskieliset sekä työnhakijat, jotka eivät ole oikeutettuja ansiosidonnaiseen päivärahaan.

Kokeilun tavoitteena on edistää entistä tehokkaammin työnhakijoiden työllistymistä sekä ohjautumista koulutukseen tai muihin tarvittaviin palveluihin. Työllisyyspalvelut muodostavat tällä hetkellä 12 hengen asiantuntijatiimin jonka osaksi liityt.

Edellytämme hakijalta kuntoutuksen tai sosiaalialan korkeakoulututkintoa sekä hyvää palveluverkoston tuntemusta. Tuot työllisyysyksikön/kuntakokeilun tiimiin kuntoutuksen näkökulmaa. Hyödynnät työssäsi erinomaisia asiakaspalvelutaitojasi sekä ongelmanratkaisukykyjäsi. Olet positiivinen, asiakaslähtöinen, uudistusmyönteinen ja valmis muuttamaan toimintatapojasi kokeilun hengen mukaisesti.

Sähköinen hakemus täytetään Tornion verkkosivuilla www.tornio.fi, avoimet työpaikat 10.7.2022 klo 15.00 mennessä. Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo tai CV.

Lisätietoja

http://www.tornio.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

13.6. -1.7. kehitysjohtaja Sampo Kangastalo 040-7640559 sampo.kangastalo@tornio.fi ja
asiakasvastaava Tanja Hammare 029-5039563 tanja.hammare@te-toimisto.fi
5.7.-10.7. työllisyyspäällikkö Samuel Juntunen 0400-295121 samuel.juntunen@tornio.fi

Lisätietoja

Keskushallintopalvelut

Tornio on maailmanluokan rajakaupunki. Yhdessä Ruotsin Haaparannan kanssa muodostamme 32 000 asukkaan kansainvälisen kaksoiskaupungin kahden maan rajalla. Torniossa kohtaavat suomalainen ja ruotsalainen kulttuuri, rajakauppa, joki ja meri sekä vilkas liikenteen ja matkailijoiden virta.


Osoite: Suensaarenkatu 4, 95400 Tornio

Rekommenderade jobb