TYÖLLISYYSPÄÄLLIKKÖ - Loimaan kaupunki

TYÖLLISYYSPÄÄLLIKKÖ

Loimaan kaupungin työllisyyspalvelualue toimii elinkeino- ja kaupunkikehitys palvelualalla. Palvelualue edistää kuntalaisen pääsyä työmarkkinoille ja henkilön työllistymistä lyhyemmällä tai pidemmällä aikavälillä.

Pätevyysvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Arvostamme työllisyysasioiden hoitoon liittyvien asioiden tuntemusta ja kokemusta näistä tehtävistä.

Työllisyyspäällikkö suunnittelee, johtaa, organisoi ja kehittää toimintaa. Palvelualueella työskentelee 2 palveluohjaajaa ja 4 työtoiminnan ohjaajaa. Työllisyyspäällikkö toimii tiiviissä yhteistyössä kehittämisjohtajan kanssa. Ostamme alaan liittyviä palveluja Loimaan seudun työkeskuksen tuki r.y:ltä ja Loimaan seudut työttömät r.y:ltä.

Toimen muuttaminen viraksi on vireillä. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.
Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta. Loimaan kaupunki on savuton työnantaja.

Loimaan kaupunki, Työtoiminta/Duuniparkki
Osoite: Kauppalankaktu 3, 32201 Loimaa

Loimaalla on hyvä tehdä töitä. Loimaa on 16.000 asukkaan sujuvien palvelujen seutukaupunki ja kasvun paikka yrityksille keskellä Lounais-Suomea. Loimaalla kasvamme yhdessä – kasva kanssamme.

Tutustu työnantajaan