Työnjakajaksi kotihoitoon eteläiselle alueelle (Varkaus, Joroinen, leppävirta)

Ansök senast  27.5.2024 15:00

Hei lähihoitaja, tule osaksi kotihoidon työnjaon tiimiä!

Haemme työnjakajaa Pohjois-Savon hyvinvointialueen eteläiselle alueelle kotihoitoon ( Varkaus, Joroinen, Leppävirta) määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.6.2024-31.3.2025.

Keitä me olemme?

Meillä Eteläisen alueen kotihoidoissa työskentelee ammattitaitoinen, moniammatillinen ja kehitysmyönteinen työporukka. Teemme tiivistä yhteistyötä yksiköidemme sisällä ja jokainen työyhteisömme jäsen auttaa aina työkaveria parhaansa mukaan. Meillä kaikki ovat samanarvoisia tiimin jäseniä ja jokaisella on omat vahvuutensa. Työnjako tullaan keskittämään yhdeksi tiimiksi ja työskentelypiste sijaitsee Aalto hyvinvointikeskuksessa.

Millaiseen työhön etsimme tekijää?

Kotihoidossa työnjakajan toimenkuvaan kuuluu henkilöstöresurssien optimaalinen kohdentaminen palvelutarvelähtöisesti suhteessa asiakasmäärään. Työkaluina hänellä on Hilkka-toiminnanohjausjärjestelmä, R2 optimointi ja hän toimii tiiviissä yhteistyössä esihenkilön ja resurssikoordinaattorin kanssa. Työnjakaja vastaa asiakaskäyntien tehokkaasta jakamisesta työntekijöille, samalla huomioiden organisaation toiminnalliset tavoitteet ja työaikaresurssien optimaalisen käytön.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja sekä moniammatillisen tiimin ja esihenkilöiden päivittäisen tuen. Olemme kehitysmyönteisiä ja tiimissämme pääset mukaan kehittämään toimintaamme. Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaan 2556,75 €/kk. Työ on kaksivuorotyötä.

Kiinnostuitko?

Kelpoisuutena tehtävään on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 2005/817, §3) sekä Valviran rekisteröityminen. Työnjakajalta edellytetään hyviä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä ja hyviä tietoteknisiä valmiuksia. Arvostamme oma-aloitteisuutta, hyvää paineensietokykyä sekä sopeutumista muuttuviin tilanteisiin. Eduksi katsomme kokemuksen kotihoidon työstä sekä kotihoidon toiminnanohjausjärjestemän osaamisen.

Muuta huomioitavaa:

Noudatamme tartuntatautilain 48 §:n säännöksiä ja suositamme kaikille asiakastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa. Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus huumausainetestistä sekä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Tehtävää täytettäessä noudatetaan koeaikaa. Sijaisuus täytetään heti sopivan sijaisen löydyttyä.

Sinulle on paikka sydämessä - tule mukaan tekemään työtä Pohjois-Savon parhaaksi!


Läs mer

https://pshyvinvointialue.fi/avoimet-tyopaikat

Kontaktuppgifter

Kotihoidon Alue-esihenkilö Tanja Viitanen, p. 044 717 4004, tanja.viitanen@pshyvinvointialue.fi

Kotihoidon palveluesimies Anna Pistemaa, p. 044 444 2422, anna.pistemaa@pshyvinvointialue.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Läs om arbetsgivare