Työnjohtaja - Juuan kunta

Työnjohtaja

Etsimme organisointikykyistä ja tehokasta työnjohtajaa vesihuollon, kuntatekniikan ja kiinteistönhoidon vastuualueiden työnjohtotehtäviin. Tehtävä on mielenkiintoinen, monipuolinen ja positiivisesti haastava. Tehtävän keskeisimpänä sisältönä ovat:
- yleisten alueiden, vesihuoltoverkoston ja kiinteistöjen hoitoon, kunnossapitoon ja rakentamiseen liittyvät työnjohdolliset tehtävät
- teknisen varikon henkilöstön lähiesimiestehtävät
- vastaavan työnjohdon/mestarin tehtävät ja laadusta vastaaminen
- teknisten verkostojen dokumentaatiotyöt

Edellytämme hakijalta monipuolista ja tehtävistä suoriutumisen kannalta riittävää kokemusta työnjohdosta maanrakennustöissä, liikenneväylien ja vesihuollon kunnossapitotöissä ja rakentamisessa ja/tai kiinteistöjen hoitamisessa. Painopiste osaamisessa on kuntatekniikassa. Edellytämme myös erinomaisia lähiesimiestyön vuorovaikutustaitoja, hyvää suomen kielen taitoa sekä alan ohjelmistojen hallintaa.

Koulutustaustaksi edellytämme vähintään kolme vuotta kestänyttä tekniikan alan soveltuvaa ammattitutkintoa tai sitä vastaavaa korkeamman asteen tai muuta soveltuvaa tutkintoa. Edellytämme vähintään kahden vuoden käytännön kokemusta keskeisistä tehtävistä.

Odotamme jämäkkää otetta työntekoon, omatoimisuutta, yhteistyökykyä ja sopeutumiskykyä monipuolisissa ja vaihtelevissa työtehtävissä. Ennen kaikkea haemme perusosaamisella varustettua kykyä ja oppimishalua, koska emme oleta, että kukaan on seppä syntyessään.

Suoritetut ammattipätevyyskortit katsotaan eduksi. Edellytämme B-luokan ajokortin mukaista voimassa olevaa ajo-oikeutta sekä tarvittaessa oman auton käyttöä.

Viikkotyöaika on 38,75 tuntia. Työsuhteeseen valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Työsuhdetta täytettäessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset tulee toimittaa työavaimella 19.7.2019 klo 15.00 mennessä. Hakemukset vastaanotetaan ensisijaisesti sähköisesti. Toissijaisesti hakemuksen voi toimitta postitse osoitteella:
Juuan kunta
Kirjaamo
Poikolantie 1, 83900 Juuka

Lisätietoja

https://www.juuka.fi/fi/tutustu/

Kiinteistöpäällikkö Meri Heiskanen, meri.heiskanen@juuka.fi, 040 1044 602 tai tekninen johtaja Anna-Maria Latosaari, anna-maria.latosaari@juuka.fi, 040 1044 601

Juuan kunnan tekninen palvelualue
Osoite: Poikolantie 1, 83900 Juuka

Pielisen rannalla Pohjois-Karjalassa sijaitseva Juuka on n. 4 700 asukkaan elinvoimainen kunta, joka tunnetaan Paalasmaan saariston ja vanhan puukeskustansa lisäksi laaja-alaisesta teollisuudesta, jossa tärkeänä ovat vuolukivi-, elintarvike-, puu- ja metalliosaaminen.
Teknisen toimialan keskeisiä tehtäviä on vastata toimivasta, turvallisesta, terveellisestä ja viihtyisästä elinympäristöstä teknisten verkostojen, asumisen, työssäkäynnin, palvelujen ja harrastamisen osalta joko suoraan tai välillisesti.
Juuka on savuton kunta, jossa halutaan panostaa työhyvinvointiin.

Tutustu työnantajaan