test
Työnjohtaja - Raseborg stad

Raaseporin Vesi -liikelaitos huolehtii vesihuollosta Raaseporin toimialueella aina Bromarvista Fiskariin ja Mustiolle. Palvelemme noin 6 700 kiinteistöä noin 20 henkilön voimin. Nyt sinulla on mahdollisuus olla yksi meistä!

Työnjohtajana työskentelet pääosin vesi- ja viemäriverkostoon liittyvien työtehtävien parissa ja vastaat esimerkiksi putkien korjauksista ja vesimittarien vaihdoista sekä niihin liittyvän työn johtamisesta. Sinun on oltava valmis tekemään vaihtelevia työtehtäviä ja osallistumaan käytännön työhön. Työtehtävä edellyttää yhteistyötä, joustavuutta, hyvää johtamiskykyä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Toivomme aloitekykyä ja määrätietoisuutta sekä halua kehittää omaa osaamista ja työtä. Lisäksi arvostamme seuraavia ominaisuuksia:
- luotettavuutta
- asiakaspalveluhenkisyyttä
- myönteistä suhtautumista uusiin haasteisiin.

Kyseeseen voi myös tulla normaalin työajan ulkopuolisen valmiuden vahvistaminen.

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää soveltuvaa peruskoulutusta, esim. ammattikoulua, ammattikorkeakoulua tai vastaavaa. Ajokortti on välttämätön.
Sinulla tulee myös olla riittävä molempien kotimaisten kielten suullinen ja kirjallinen taito.
Kokemus työnjohtotehtävistä ja alalta luetaan ansioksi.

Lisätietoja

https://www.raasepori.fi/asuminen-ja-ymparisto/raaseporin-vesi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tarkempaa tietoa antaa käyttöpäällikkö Guy Westerholm, puh. 019 289 2340, guy.westerholm@raasepori.fi tai vesilaitoksen johtaja Klara Eklund, puh. 019 289 2303 klara.eklund@raasepori.fi.

Lisätietoja

Raaseporin kaupunki, Raaseporin vesi

Raseborgs stad är belägen halvvägs mellan Helsingfors och Åbo, med bra boende, kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Staden bildades 2009 av Ekenäs stad, Karis stad och Pojo kommun. Staden har omkring 28 000 invånare, varav 65 procent är svenskspråkiga och 31,5 procent finskspråkiga. Den natursköna skärgården, bruken i Billnäs och Fiskars samt Svartå slott är utmärkande för staden. Här är tryggt att leva och bo. Staden är regionens största arbetsgivare med cirka 1 900 anställda. Staden är en rökfri arbetsplats.

Raaseporin kaupunki sijaitsee Helsingin ja Turun puolivälissä, hyvien asumismahdollisuuksien ja kulkuyhteyksien päässä. Kaupunki muodostettiin Tammisaaren ja Karjaan kaupungeista ja Pohjan kunnasta vuonna 2009. Kaupungissa on noin 28 000 asukasta, joista 65 prosenttia puhuu äidinkielenään ruotsia ja 31,5 prosenttia suomea. Kaupungille antavat leimansa luonnonkaunis saaristo, Billnäsin ja Fiskarsin ruukit sekä Mustion linna. Täällä on turvallista elää ja asua. Kaupunki on alueen suurin työnantaja, työntekijöitä on noin 1 900. Kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Pehr Sommarin katu 8, 10600 Tammisaari
Raaseporin kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb