Skip to main content
test
Työnjohtaja - Riihimäen kaupunki

Riihimäen kaupungin kaupunkitekniikan keskus hakee työnjohtajaa monipuolisiin kunnossapidon tehtäviin 1.8.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kunnossapidon työnjohtotehtävät, työmaiden johto, yhteistyö kuntalaisten ja muiden sidosryhmien kanssa sekä tiedottaminen ovat työnjohtajan perustehtäviä erilaisten kirjallisten töiden ohella.

Etsimme positiivista ja ahkeraa kunnossapitoalan taitajaa, joka kykenee itsenäiseen ja tiimissä työskentelyyn sekä kiireisempänäkin aikana rauhalliseeen ja turvalliseen työntekijöiden ohjaukseen.

Tehtävän edellytyksenä on tehtävään soveltuva vähintään toisen asteen tutkinto, ajokortti, atk-osaaminen ja hyvät vuorovaikutustaidot. Odotamme sinulta työnjohtajatasoista hoitokokemusta vähintään yhden vuoden ajalta. Tuothan rohkeasti esiin muitakin alaa koskevia ja sivuavia vahvuuksiasi.

Lisätietoja

http://www.riihimaki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen työhaastattelun yhteydessä. Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava työnjohtaja Sami Nikkinen puh. 040 330 4934. Hakemukset ansioluetteloineen pyydämme jättämään mieluiten sähköisesti osoitteeseen www.kuntarekry.fi tai postissa Riihimäen kaupunki, Keskusvarikko, V.O. Mäkisen katu 2, 11120 Riihimäki (kuoreen merkintä "työnjohtaja") 31.5.2022 klo 12 mennessä.

Lisätietoja

Riihimäen kaupunki, Kaupunginhallituksen toimiala, Tekninen toimialue, Kaupunkitekniikka

Lisätietoja Riihimäen kaupunki, Kaupunginhallituksen toimiala, Tekninen toimialue

Haluatko sinäkin olla yksi Riihimäen kaupungin noin 1500 rohkeasta, ripeästä ja reilusta kunta-alan ammattilaisesta? Arvostamme ja tarvitsemme uusia osaajia, ja rekrytoimme kaupungin työyksiköihin ammattitaustaltaan erilaisia työntekijöitä. Me koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti ja meillä tuetaan myös omaehtoista opiskelua. Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen.Tervetuloa työkaveriksemme!

Osoite: V.O. Mäkisen katu 2, 11120 Riihimäki Riihimäen kaupunki - Savuton työpaikka


Osoite: V.O. Mäkisen katu 2, 11120 Riihimäki
Riihimäen kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb