Työnjohtaja, puistot - Riihimäen kaupunki

Työnjohtaja, puistot - Riihimäen kaupunki

Riihimäen kaupungin kaupunkitekniikkaan haetaan vakinaista työnjohtajaa viheralueiden ja leikkipaikkojen kunnossapitoon.

Hoidamme ja rakennamme puistoja, leikkikenttiä sekä liikenne- ja muiden yleisten alueiden viheralueita. Toimialaan kuuluu puistometsien hoito ja osallistumme myös kaupungin kiinteistöjen piha-alueiden ja viherkasvien hoitoon sekä liikennealueiden talvikunnossapitotöihin.

Kunnossapidon työnjohtotehtävät, työmaiden johto, yhteistyö kuntalaisten ja muiden sidosryhmien kanssa sekä tiedottaminen ovat työnjohtajan perustehtäviä erilaisten kirjallisten töiden ohella. Atk- taidoista eduksi ovat perusohjelmien lisäksi Rondo, Populus ja karttaohjelmat.

Etsimme positiivista ja ahkeraa viheralan ammattilaista, joka kykenee itsenäiseen ja tiimissä työskentelyyn sekä kiireisempänäkin aikana rauhalliseen ja turvalliseen työntekijöiden ohjaukseen. Tehtävän edellytyksenä on viheralan korkeakoulututkinto, ajokortti, atk-osaaminen ja hyvät vuorovaikutustaidot. Laaja kokemus alan töistä, esimiestehtävistä, puistometsien ja puiden hoidosta, leikkipaikkojen sekä vesiaiheiden rakentamisesta ja kunnossapidosta katsotaan eduksi. Tuothan rohkeasti esiin muitakin alaa koskevia ja sivuavia vahvuuksiasi.

Läs mer

http://www.riihimaki.fi

Hakemukset ensisijaisesti osoitteeseen www.kuntarekry.fi 26.5.2019 mennessä. Voit myös postittaa hakemuksesi osoitteeseen Riihimäen kaupunki, Kaupunkitekniikka, V.O. Mäkisen katu 2, 11120 Riihimäki. Kuoreen merkintä "Työnjohtaja, puistot". Lisätietoja: Jouni Suni puh. 019 758 4942 tai Arto Rämäkkö puh. 019 758 4933.
Riihimäen keskusvarikko sijaitsee osoitteessa V.O. Mäkisen katu 2, 11120 Riihimäki. Riihimäen kaupunki tarjoaa työntekijöilleen monia henkilöstöetuja, kuten työpaikkaruokailun ja monipuoliset kuntoilu- ja virkistysmahdollisuudet.
Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.

Riihimäen kaupunki, Kaupunginhallituksen toimiala, Kaupunkikehityksen toimialue, Kaupunkitekniikka
Adress: V.O. Mäkisen katu 2, 11120 Riihimäki

Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Kaupunkimme on ihmisen kokoinen, kaikki tärkeä löytyy kävelymatkan päästä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka

Mer om arbetsgivaren