Työnjohtoharjoittelijoita (3) eri toimialoille

Mikäli olet haasteita pelkäämätön osaaja ja halukas oppimaan uutta, meillä on sinulle paikka monipuolisten työnjohtoharjoittelijan töiden parissa.

Etsimme kolmea työnjohtoharjoittelijoita määräaikaisiin työsuhteisiin ajalle 10.5.2021 - 27.8.2021 tai sopimuksen mukaan. Palvelussuhteen alkaessa tehtävät sijoittuvat 3 eri yksikköön: kunnallistekniikka, liikenneväylät ja tilapalveluihin.

Työnjohtoharjoittelija kunnallistekniikkaan ja liikenneväylille:
Työtehtäviin kuuluvat kunnallistekniikan maanrakennus- ja liikenneväyläyksikön erilaiset työtehtävät ja työssä liikutaan paljon paikasta toiseen, joten työtehtävien hoitaminen vaatii ajokorttia mutta oma auto ei ole välttämätön työtehtävien hoitamisessa. Eduksi katsomme kokemuksen kunnallistekniikan rakentamistehtävistä.

Työnjohtoharjoittelija Tilapalveluun:
Työnjohtoharjoittelijan tehtäviä on tilapalvelun erilaiset kunnossapitotehtävät, esim. koulujen ja päiväkotien peruskorjaustyömaiden valvonta sekä työnjohtotyöt. Edellytämme tekniikan alan opiskeluja ammattikorkeakoulussa ja kokemusta talonrakennustöistä tai rakennusten kunnossapitotöistä.

Tehtävissä pärjääminen vaati valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ja tunnollista sekä oma-aloitteista työotetta että yhteistyötaitoja. Eduksi katsomme mahdollisuuden oman auton käyttöön työtehtävien hoitamisessa.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtäviin on 18 vuoden ikä sekä B-ajokortti.

Työsuhteiden täyttämisessä noudatetaan kuukauden koeaikaa. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen tuntipalkkaisen henkilöstön työehtosopimuksen ja kunnallisen teknisen henkilöstön virka-ja työehtosopimuksen mukaisesti.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla ja mahdollisesti aloitamme haastattelukierroksen jo ennen kuin hakuaika on päättynyt. Alkuperäiset työ- ja mahdolliset tutkintotodistukset esitetään haastattelussa.

Tutustu työnantajaan

kunnallistekniikan osalta: tiemestari Markku Koskinen, puhelin: 050 532 9711 ja maanrakennusmestari Mika Kuivanen puhelin: 050 402 6481 ja tilapalvelun osalta: kunnossapitomestari Olli Hirvelä, puhelin: 050 358 9803

Pirkkalan kunta
Osoite: Pirkkala, 33950 Pirkkala

Pirkkala on yli 19 000 asukkaan kunta, joka työllistää noin 1400 henkilöä. Pirkkala sijaitsee Pirkanmaalla, Tampereen kaupunkiseudulla. Tilastojen mukaan Pirkkala on Suomen vetovoimaisin kunta, jonka asukasluku on 2000-luvulla kasvanut nopeimmin suhteessa väkilukuun. Ikärakenteeltaan nuoressa kunnassa asuu paljon lapsiperheitä, ja väestö on maan kolmanneksi koulutetuinta.

Kuntien asukastyytyväisyystutkimuksessa Pirkkala on sijoittunut viime vuosina kärkikolmikkoon. Tästä kuuluu kiitos henkilöstöllemme, josta haluamme pitää hyvää huolta. Mukavan kokoinen organisaatio antaa työnteolle mielekkäät puitteet, joissa pääset kehittämään osaamistasi. Pirkkalan kunnan arvot – välittäminen, vastuullisuus, yhteisöllisyys ja luovuus – näkyvät arjessamme.

Pirkkalan kunta tarjoaa työntekijöilleen monia etuja, kuten esimerkiksi tukea liikuntaharrastuksiin, työkyvyn ylläpitämiseen ja omaehtoiseen opiskeluun. Olemme savuton työpaikka.