Skip to main content
test
Työnsuunnittelija - Raseborg stad

Raaseporin kaupunki hakee Työsuunnittelijaa Raaseporin ja Hangon työllisyyden kuntakokeiluun ajalle 4.7.2022-3.7.2024, tehtävä on työllistymistä edistävää toimintaa ja hakijan tulee olla työtön työnhakija jolla on palkkatuki oikeus.

Työsuunnittelija kuuluu nuorten tiimiin ja toimipaikka Karjaa

Työtehtävät:

Työnhakijan palvelutarpeen kartoittaminen ja työllistymissuunnitelman laatiminen sekä sellaisten palvelujen tarjoaminen, joita työnhakija oman tilanteensa mukaisesti tarvitsee.

Virkaan kuuluu viranomaistyötä ja päätöksentekoa, mikä edellyttää lakien soveltamista sekä kykyä omaksua tietoja ja itse aktiivisesti hakea tietoja.

Aktiivinen yhteyden ottaminen työnhakijoihin sekä ajanvarausten tekeminen paikan päällä toimitiloissa, mutta myös etänä puhelimitse sekä muiden viestintäkanavien kautta.

Työ on itsenäistä ja edellyttää oma-aloitteisuutta sekä hyvää yhteistyökykyä. Tehtävä vaatii oman auton käyttömahdollisuutta. Varsinainen työpiste sijaitsee Karjaalla.

Rikosrekisteriote tulee esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukaisesti.

Työaika: 36,25 tuntia/viikko
Palkka: KVTES:n ja työn vaativuusarvioinnin mukaan
Koeaika: 6 kuukautta

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat työllisyyspalvelujen päällikkö Stefan Fri, puh. 019 289 2288, stefan.fri@raasepori.fi tai asiakaspalveluvastaava Ann-Christine Sundström, puh. 019 289 2234 tai ann-christine.sundstrom@raasepori.fi

Lisätietoja

Raseborgs stad

Raseborgs stad är belägen halvvägs mellan Helsingfors och Åbo, med bra boende, kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Staden bildades 2009 av Ekenäs stad, Karis stad och Pojo kommun. Staden har omkring 28 000 invånare, varav 65 procent är svenskspråkiga och 31,5 procent finskspråkiga. Den natursköna skärgården, bruken i Billnäs och Fiskars samt Svartå slott är utmärkande för staden. Här är tryggt att leva och bo. Staden är regionens största arbetsgivare med cirka 1 900 anställda. Staden är en rökfri arbetsplats.

Raaseporin kaupunki sijaitsee Helsingin ja Turun puolivälissä, hyvien asumismahdollisuuksien ja kulkuyhteyksien päässä. Kaupunki muodostettiin Tammisaaren ja Karjaan kaupungeista ja Pohjan kunnasta vuonna 2009. Kaupungissa on noin 28 000 asukasta, joista 65 prosenttia puhuu äidinkielenään ruotsia ja 31,5 prosenttia suomea. Kaupungille antavat leimansa luonnonkaunis saaristo, Billnäsin ja Fiskarsin ruukit sekä Mustion linna. Täällä on turvallista elää ja asua. Kaupunki on alueen suurin työnantaja, työntekijöitä on noin 1 900. Kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Raaseporintie 37, 10650 Tammisaari
Raaseporin kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb