Skip to main content
test
Työnsuunnittelja - Kangasniemen kunta

Kangasniemen kunta hakee työnsuunnittelijan (työhönvalmentaja / omavalmentaja) määräaikaiseen virkaan ajalle 27.6.2022 - 26.6.2024, aloitus 27.6.2022 tai sopimuksen mukaan. Tehtävä on työllistymistä edistävää toimintaa ja hakijan tulee olla työtön työnhakija.

Määräaikaisuuden perusteena on kuntien työllisyydenhoidon tehtävien ja viranomaistehtävien lisääntyminen työllisyyden kuntakokeilun myötä. Tehtävä sijoittuu kunnan hallintopalveluiden työllisyyspalveluihin. Työstä on 50 % työllisyyden kuntakokeiluun kuuluvia viranomaistehtäviä.

Työnsuunnittelijan tehtävänä on välittää työtä ja tukea työllistymistä avoimille työmarkkinoille, rakentaa työllistymissuunnitelma yhdessä asiakkaan kanssa sekä ohjata ja tukea suunnitelman toteutumista ja yksilöidyn palveluketjun onnistumista. Asiakastyön kohderyhmänä ovat alueen työnhakijat. Tehtäviin kuuluu verkosto- ja yritysyhteistyötä. Järjestöjen kanssa tehtävä työllisyydenhoidon kehittäminen ja yhteistyö on keskeinen osa tehtävänkuvaa. Tehtävänkuvaa voidaan osittain kohdentaa valittavan henkilön vahvuuksien ja osaamisalueen mukaan.

Tehtävän hoitamisessa katsotaan eduksi soveltuva koulutus ja / tai riittävä työkokemus työllisyydenhoidon tehtävistä, tehtävänkuva edellyttää vähintään 2-3 vuoden työkokemusta. Katsomme eduksi työhallinnon työkokemuksen ja / tai muissa työllisyydenhoidon tehtävissä toimimisen. Arvostamme työmarkkinoiden, koulutusjärjestelmän ja ammattialojen hyvää tuntemusta, kokemusta asiakaspalvelusta ja ohjauksellisesta, ratkaisukeskeisestä työotteesta, hyviä motivointi- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä soveltaa eri ohjeita ja lainsäädäntöä käytännön työssä. Lisäksi arvostamme joustavuutta, yhteistyökykyä, valmiutta kohdata muutoksia, hyviä työyhteisötaitoja sekä kykyä johtaa omaa työtään asiantuntijana.

Palkkaus: Kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukainen (KVTES).

Hakemusten jättäminen: Täytä hakemus liitteineen (työ- ja koulutodistukset) viim. 30.5.2022 klo 16.00 mennessä ensisijaisesti Kuntarekry.fi -palvelussa.

Lisätietoja

http://www.kangasniemi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Työllisyyskoordinaattori Helena Vartiainen, p. 040 7062122, helena.vartiainen@kangasniemi.fi tai Hallintojohtaja Sari Linturi-Sahlman, p. 040 523 8018, sari.linturi-sahlman@kangasniemi.fi

Lisätietoja

Kangasniemen kunta

KANGASNIEMI – HELMI PUULAN KAINALOSSA

Kangasniemi on vireä ja elinvoimainen kunta puhtaiden vesistöjen äärellä. Paikkakuntamme sijainti kolmen kaupungin - Mikkelin, Jyväkylän ja Pieksämäen - muodostamassa kolmiossa on ihanteellinen. Maaseudun rauhasta on helppo piipahtaa nopeasti kaupunkien vilinässä. Helsinkiinkään matkaa ei ole kuin noin 250 km.

Noin 6000 asukkaan kokoisessa kunnassamme ihmisen on hyvä viettää vapaa-aikaansa sekä myös asua ja työskennellä. Kunnan niin yksityinen kuin julkinenkin palveluvarustus on hyvä ja laadukas. Vilkas ja monipuolinen harrastustoiminta tarjoaa tekemistä vauvasta vaariin niin kulttuuriin, liikunnan, kädentaitojen kuin monen muunkin toiminnan osalta. Etelä-Savon maakuntajärvi Puulan sekä Kyyveden vesistöt ja niitä ympäröivä luonto tarjoavat retkeilijöille mainiot mahdollisuudet luonnosta nauttimiseen ympäri vuoden.

Asumiseen on Kangasniemellä monenlaisia mahdollisuuksia. Omien toiveiden ja tarpeiden mukaisen kodin voi valita joko keskustan palvelujen ääreltä tai sitten maaseudun rauhasta. Omakotitalotonttien tarjonta on runsasta ja monipuolista. Taajamassa Puulaveden ja Säynätlammen rantamaisemissa on useita ympärivuotiseen asumiseen kaavoitettuja tontteja. Lisäksi vireillä on useita kerros- ja rivitalohankkeita. Kangasniemellä kylätoiminta on vilkasta ja tonttitarjontaa sekä myytäviä kohteita on useammankin kylän alueella.

Kunnan päästrategiaan kuuluu, että asukkaiden terveyttä ja hyvinvointia edistetään kaikin käytettävissä olevin keinoin. Ennaltaehkäisevä työ ulottuu asukkaisiin ja asiakkaisiin kaikkina ikäkausina. Henkilöstön hyvinvointiin panostetaan aktiivisen työhyvinvointitoiminnan avulla. Henkilöstö on sitoutunutta ja motivoitunut toimimaan asiakkaiden hyväksi.


Osoite: Otto Mannisen tie 2, 51200 Kangasniemi

Rekommenderade jobb