Työpäällikkö

Lieksan kaupungin kuntatekniikkaliikelaitos julistaa haettavaksi työpäällikön vakituisen viran 1.6.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Työpäällikkö vastaa muun muassa kaupungin katujen, teiden ja yleisten alueiden ylläpidosta, satamatoiminnasta, omana työnä tehtävien pienimuotoisten rakentamisinvestointien suunnittelusta ja toteutuksesta, osallistuu rakennuttamisinvestointien valmisteluun ja vastaa niiden valvonnasta; hoitaa yksityisteihin ja hulevesiin liittyviä tehtäviä sekä liikelaitoksen kehittämis- ja muita projektitehtäviä. Työpäällikkö kuuluu kuntatekniikkaliikelaitoksen johtoryhmään ja toimii kuntatekniikan päällikön sijaisena.

Organisaatiokuvaus:
Lieksan kaupungin kuntatekniikkaliikelaitos tuottaa Lieksan kaupungin kunnallisena liikelaitoksena liikenneväylien, viheralueiden, satamien, vapaa-ajan alueiden ja kiinteistöjen ulkoalueiden sekä sähkö- ja ulkovalaistusverkon rakentamis- ja kunnossapitopalveluja, rakentamista koskevia tutkimus- ja mittauspalveluja sekä vastaa kaupungin metsätalouden hoidosta. Lisäksi liikelaitos tuottaa toiminnassaan tarvittavia tukipalveluja. Liikelaitoksessa työskentelee 20 vakituista henkilöä ja liikevaihto on noin 3,0 milj. euroa.

Viran kelpoisuusehtona on vähintään soveltuva insinöörin (AMK) tutkinto tai aikaisempi insinööritutkinto sekä kokemusta vastaavista tehtävistä.

Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen työhaastattelun yhteydessä.

Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- yhdyskuntatekniikan ja infrarakentamisen osaamista
- yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
- talous- ja tietotekniikan osaamista
- kehittämishakuisuutta
- hyvää suullista ja kirjallista esitystaitoa.

Eduksi luemme aikaisemman kokemuksen kuntatekniikan suunnitteluun ja hulevesiin liittyvistä tehtävistä, projektinhallintataidot ja kokemuksen julkisesta hankintaosaamisesta.

Lisätietoja

http://www.lieksa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa kuntatekniikan päällikkö Ritva Patja, p. 040 1044 704, sähköposti ritva.patja(at)lieksa.fi.
Virkaa haetaan ensisijaisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi (työavain 356691). Kirjalliset hakemukset voi toimittaa määräaikaan 10.5.2021 klo 15.00 mennessä osoitteella Lieksan kaupunki, kirjaamo, PL 41 (Pielisentie 3), 81701 Lieksa.

Lisätietoja

Lieksan kaupunki, Kuntatekniikkaliikelaitos

Lieksa on noin 11 000 asukkaan vireä kaupunki Pohjois-Karjalassa, Pielisen rannalla, alle 100 km päässä Joensuusta.

Lieksan kaupunki on paikkakunnan suurin työnantaja noin 400 työntekijällään. Pitkät työurat, toimiva palkkausjärjestelmä, panostaminen työhyvinvointiin ja koulutukseen sekä alati kehittyvä organisaatio ovat Lieksan kaupungin vahvuuksia työnantajana. Lieksan kaupungin uusittu strategia ulottuu vuoteen 2030 ja sen painopisteitä ovat elinvoima, hyvinvointi, osallisuus sekä talous ja omistajaohjaus.

Lieksassa on monipuolinen elinkeinorakenne, toimivat kaupalliset ja julkiset palvelut sekä hyvät harrastusmahdollisuudet koko perheelle. Lieksa on kuuluisa kauniista luonnostaan: Koli, Ruunaan retkeilyalue, Pielinen ja Patvinsuon kansallispuisto sekä lukuisat järvi- sekä vaara- ja harjumaisemat tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet ulkoiluun ja virkistäytymiseen. Lieksassa panostetaan erityisesti kaupunkilaisten hyvinvointi- ja liikuntapalveluiden kehittymiseen. Lieksassa on tilaa elää, asua ja harrastaa!

Lieksa – Missä korpi, siellä kulta


Osoite: Pielisentie 3, 81700 Lieksa

Suggested jobs