Työpajaohjaaja - Borgå stad

Työpajaohjaaja

Porvoon kaupungin työllisyyspalvelut hakee työpajaohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 12.8.2019 (tai sopimuksen mukaan) - 31.12.2019

Porvoon kaupungin työllisyyspalvelut hakee ohjaajaa taidepajalle työskentelemään osana Nuorten työpajan tiimiä ja toisen taidepajan ohjaajan työparina.
Porvoon kaupungin Nuorten työpajatoiminta on tarkoitettu 16 - 29 -vuotiaille työttömille tai muuten toimintaa päiviinsä kaipaaville porvoolaisille nuorille. Toimintaa on neljällä vakituisella työpajalla, joista Taidepaja on yksi. Pajatoiminnan tavoitteena on elämänlaadun ja työelämätaitojen parantaminen: terveyttä ja hyvinvointia lisäämällä, työ- ja työelämätaitoja kehittämällä, tavoitteellisella toiminnalla ja tekemisellä, yhteisöllisellä ryhmävalmennuksella ja yksilövalmennuksen tuella.

Työpajaohjaajan työtehtäviin kuuluu mm: Päivittäinen pajatyön suunnittelu ja ohjaus, ohjaus- ja arviointikeskustelut, ryhmävalmennus.

Hakijalta edellytämme taide- ja kulttuurialan, nuorisoalan tai sosiaalialan vähintään ammattitutkintotasoista koulutusta sekä kokemusta nuorten ohjaustyöstä.

Toivomme, että
- olet ammatillisesti kiinnostunut tukemaan nuoria heidän haasteissaan
- sinulla on hyvät ryhmänohjaus- ja vuorovaikutustaidot
- työotteesi on itsenäinen
- olet joustava ja sopeudut nopeastikin vaihtuviin tilanteisiin
- omaat ajokortin

Valitun on ennen koeajan päättymistä esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ja rikosrekisteriote lasten kanssa toimimiseen. Tehtävässä noudatetaan kahden kuukauden koeaikaa. Palkkaus on KVTES:n mukainen. Työ alkaa aikaisintaan 12.8.2019.

Lähetä hakemuksesi 31.7.2019 klo 12 mennessä Hae työpaikkaa -linkin kautta.

Lisätietoja

https://www.porvoo.fi/tyopajat

Lisätietoja tehtävästä antaa 29.7.2019 alkaen vs. Työpajakoordinaattori Katja Voutilainen, puh. 040 544 1410, katja.voutilainen@porvoo.fi

Työllisyyspalvelut
Osoite: Porvoo

Kauniin ja historiallisen Porvoon ajaton tunnelma on mukaansatempaava. Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja sijainti metropolialueen itäisenä keskuksena tekevät kaupungin houkuttelevaksi työ- ja asuinpaikaksi. Kaupungin työntekijöillä on hyvä mahdollisuus kehittää osaamistaan ja vaikuttaa omaan työnkuvaansa.
Porvoon kaupunki on savuton työpaikka.
Hae meille. Porvoossa on hyvä tekemisen meininki!

Tutustu työnantajaan