Skip to main content
test

Meilä olis uudessa kuntaympäristössä ja innostavassa Ritavalkeassa vapautumassa työpajaohjaajan/yksilövalmentajan tehtävä. Työ alkaa 1.3.2023 tai sopimuksen mukaan.

Työtehtäviin kuuluu työllistettyjen työn suunnittelu ja ohjaus sekä työllistymiseen, opiskeluun ja elämänhallintaan liittyvä tuki ja palveluohjaus. Työpajaohjaajan/yksilövalmentajan asiakkaita ovat kuntaan työllistetyt henkilöt, nuorten työpajatoiminnan asiakkaat sekä Tuva-koulutuksen opiskelijat.

Työn painopiste on työpajatoiminnassa Ritavaaran laskettelu- ja leirikeskuksen ympäristössä. Pääset kehittämään työpajan toimintaa osana Ritavaaran palvelukokonaisuutta. Työpajaohjaaja/yksilövalmentaja vastaa työnohjauksen ja tuen lisäksi työpajalla suoritettavien opintojen näyttöjen vastaanottamisesta sekä työpajan hankkeiden ja talouden raportoinnista sivistysjohtajalle. Tämän lisäksi valmennuksen ja ohjauksen piiriin kuuluvat myös kunnan muihin työtehtäviin työllistetyt henkilöt.

Tehtävän kelpoisuusehtona on vähintään toisen asteen ammatillinen tutkinto tai vastaava sekä riittävä työkokemus. Odotamme hakijalta työllistämistoimintaan liittyvän lainsäädännön hallintaa sekä itsenäistä ja aktiivista työotetta. Työ edellyttää erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä verkostoitumiskykyä suhteessa paikallisiin yrityksiin ja yhteistyökumppaneihin.

Mikäli tulet valituksi tehtävään, saat tueksesi joustavan ja ketterän tiimin ja aktiivisen, yhteisöllisen ja positiivisen työskentelyilmapiirin. Työhyvinvointisi tueksi saat myös henkilökohtaisia etuja kuten hyvinvointisetelin ja työsuhdepyöräedun.

Työ on vuorotyötä ja sijoittuu osittain viikonlopuille laskettelukeskuksen sesonkiaikoina. Tehtävän hakuaika on 13.1. klo 12.00.- 27.1.2023 klo 15.00. Hakuaikaa on jatkettu 1.3. klo 15.00 saakka.

Lisätietoja

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/pellon-kunta/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

sivistysjohtaja Aku-Petteri Luiro 040 668 2346 aku-petteri-luiro@pello.fi; henkilöstö- ja hyvinvointivastaava Sari Eero 040 637 5334 sari.eero@pello.fi

Lisätietoja

Pellon kunta

”Elethään ko Pellossa” Meillä on hyvä asua, elää ja yrittää – väljästi ja vireästi, Euroopan pisimmän vapaana virtaavan joen rannalla, Tornionjokilaaksossa. Tapahtumarikas vapaa-ajan ja kulttuurin kunta, Suomen kalastuspääkaupunki sijaitsee Valtatie 21:n ja rautatien henkilö- ja tavaraliikenteen varrella.


Osoite: Kunnantie 4, 95700 Pello
Pellon kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb