Työterveyshoitaja - Lapinlahden kunta

Työterveyshoitaja

Työterveyshoitajan vakituinen toimi työterveyshuollossa. Ensisijainen työpiste on Varpaisjärven terveysasemalla ja vastaanottoa on myös Lapinlahden terveyskeskuksessa. Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) edellyttämä ja Valviran laillistama terveydenhoitajan tutkinto sekä työterveyshoitajan erikoistumisopinnot. Eduksi katsotaan työkokemus työterveyshuollosta. Oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön. Toimeen valitulla on kuuden (6) kuukauden koeaika ja hänen on 30 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista toimitettava hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan ml. huumetestin tulos. Työntekijöiltä edellytämme tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa. Haastatteluun kutsuttujen tulee esittää alkuperäiset opinto- ja työtodistukset. Hakijoilta edellytämme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kehittämismyönteisyyttä.

Lisätietoja

https://www.lapinlahti.fi

Vastaava työterveyshoitaja Armi Tissari p. 040 4883455, armi.tissari@lapinlahti.fi
17.-30.6.2019 välisen ajan tietoja antaa työterveyshoitaja Outi Metsäranta puhelin 040 4883455, outi.metsaranta@lapinlahti.fi

Lapinlahden kunta, Terveysosasto, Työterveyshuolto
Osoite: Kansantie 10, 73100 Lapinlahti

Lapinlahden kunta on tulevaisuuteen uskova, vireä, noin 9 600 asukkaan kulttuuri- ja liikuntapitäjä, jonka peruspalvelut ovat kunnossa. Kunta on hyvien liikenneyhteyksien, 5-tien ja Savon radan varrella Ylä-Savossa. Laajakaistayhteydet kattavat lähes koko kunnan. Lapinlahti on savuton kunta. Kunnassa on yhdistetty sosiaali- ja terveysosasto ja kaksi terveysasemaa (Lapinlahden terveyskeskus ja Varpaisjärven terveysasema). Molemmat terveysasemat on peruskorjattu vuosina 2011 - 2016.

Tutustu työnantajaan