test
Työterveyshoitaja: Outokumpu, Polvijärvi (ID5399) - Siun sote

Siun työterveys Oy on maakunnan suurin työterveyspalvelujen tuottaja, järjestäjä ja kehittäjä. Tarjoamme laadukkaita, hyvän työterveyshuoltokäytännön mukaisia työterveyspalveluja sopimusasiakkaillemme lähes 70 ammattilaisen voimin. Olemme osa Siun sote-konsernia.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn kehittyvässä organisaatiossamme!

Haemme osaavaa ja ahkeraa TYÖTERVEYSHOITAJAA ammattitaitoiseen joukkoomme määräaikaiseen perhevapaan sijaisuuteen. Työpisteet ovat Outokumpu ja Polvijärvi.

Työterveysyhteistyön kehittäminen yhdessä asiakasorganisaatioidemme kanssa on meille ensiarvoisen tärkeää. Suunnittelemme ja toteutamme palvelumme moniammatillisella työotteella. Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon sekä toiminnan arviointi- ja kehittämistaitoja. Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä oman työn suunnitteluun ja pitkäjänteistä työotetta. Työssä edellytetään autolla liikkumista.

Kelpoisuusehtona on laillistetun terveydenhoitajan tutkinto. Osaaminen ja kokemus työterveyshoitajan tehtävistä sekä työterveyshuollon erikoistumisopinnot katsotaan eduksi.

Tehtävä täytetään viimeistään 1.2.2022 ja työ kestää vuoden 2022 loppuun saakka. Noudatettava työehtosopimus on AVAINTES.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta.

Lisätietoja antavat palveluesimies Katja Pehkonen, katja.pehkonen@siuntyoterveys.fi tai kehitysjohtaja Tuovi Maasio, tuovi.maasio@siuntyoterveys.fi.

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Siun työterveyden työpaikat ovat savuttomia.

Tervetuloa Siun työterveyden ammattilaisten joukkoon!

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

palveluesimies Katja Pehkonen, katja.pehkonen@siuntyoterveys.fi tai kehitysjohtaja Tuovi Maasio, tuovi.maasio@siuntyoterveys.fi.

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb