Työterveyshuoltoon erikoistuva lääkäri - Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Tervetuloa erikoistumaan Keski-Suomen Sairaala Novaan! Työlääketieteen yksikkömme sijaitsee täysin uusissa ja moderneissa tiloissa, jossa käytössämme on uusin teknologia ja välineistö. Toiminta uudessa sairaalassa alkoi alkuvuodesta.

Haemme Keski-Suomen keskussairaalaan työlääketieteen poliklinikalle

TYÖTERVEYSHUOLTOON ERIKOISTUVAA LÄÄKÄRIÄ

Tutkimme ammattitautiepäilyjä ja vastaamme niihin liittyviin konsultaatioihin. Potilaat ohjautuvat tutkimukseen lääkärin lähetteellä ja vakuutusyhtiön maksusitoumuksen perusteella. Tutkimukset tehdään yhteistyössä Työterveyslaitoksen Tampereen aluetoimipisteen kanssa.

Yhtäaikaisen työlääketieteen poliklinikkajakson aikana työskennellään kuntoutustutkimuspoliklinikalla tehden moniammatillisessa tiimissä vaativia työkyky- ja kuntoutustutkimuksia.

Työlääketieteen poliklinikalla voi suorittaa työterveyshuollon erikoislääkärikoulutuksen työterveyslaitosjakson (6 kk) ja samalla kuntoutus- ja työkyvynarviointijakson (6 kk) yhtäjaksoisesti vuoden aikana. Seuraava vuoden mittainen koulutusjakso alkaa 27.12.2021.

Tarjoamme erikoistuvalle lääkärille hyvän seniorituen erikoisalan koulutusvirassa sekä Työterveyslaitoksen koulutuksen ja osallistumisen valtakunnallisiin ammattitauteja koskeviin raateihin ja meetingeihin. Koulutusvirkaan ei liity päivystysvelvollisuutta.

Erikoistuvan lääkärin määräaikaisen koulutusviran kelpoisuusehtona on laillistetun lääkärin pätevyys. Edellytämme tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa. Virassa noudatetaan koeaikaa. Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus Kuntarekryn kautta tai sähköpostitse visa.kervinen@ksshp.fi -osoitteeseen. Hakemuksesta tulee ilmetä suoritetut erikoistumispalvelut.

Tästä voit jo kurkata uuteen sairaalaamme: https://www.youtube.com/watch?v=Na8_BTORwTQ

Tule osaksi mukavaa työyhteisöä!

Jyväskylä on kaupunkina viihtyisä ja nuorekas. Meillä on upea järviluonto, neljä kansallispuistoa, urbaania kaupunkikulttuuria ja tuhansia tapahtumia. Tutustu Jyväskylään asuinpaikkana https://visitjyvaskyla.fi/.

Lisätietoja

http://www.sairaalanova.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisätietoa tehtävästä:
Työterveyshuollon erikoislääkäri
Kouluttajalääkäri
Visa Kervinen
visa.kervinen@ksshp.fi
-
Kuntoutusylilääkäri
Mauri Kallinen
mauri.kallinen@ksshp.fi

Lisätietoja

Työlääketieteen poliklinikka

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Vuonna 2021 käyttöön otettu maakunnan yhteinen uusi sairaalamme, Sairaala Nova, mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit. Suomen suurimpana keskussairaalana tarjoamme lähes kaikkien lääketieteen erikoisalojen palveluita. Meillä on 3700 työntekijää. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee vetovoimaisessa Jyväskylässä.


Osoite: Hoitajantie 3, 40620 Jyväskylä

Rekommenderade jobb