Työterveyslääkäri - Borgå stad

Työterveyslääkäri

Kuninkaantien työterveys hakee työterveyslääkäriä vakituiseen virkaan 1.11.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Vaihtoehtoisesti työterveyslääkäri voi toimia myös ammatinharjoittajana. Lääkärin virka täytetään heti kun sopiva henkilö löytyy.

Kuninkaantien työterveys on Porvoon kaupungin kunnallinen liikelaitos, jonka toiminnan kuningasajatuksena on pitkäaikainen kumppanuus yritysten ja yrittäjien kanssa työuran eri vaiheissa.

Toimipisteemme sijaitsevat Porvoossa ja Sipoossa. Tarjoamme mielenkiintoisen työpaikan, jossa Sinulla on mahdollisuus kehittyä osana mukavaa tiimiämme. Saat työhösi kattavan perehdytyksen. Lisäksi meillä on myös koulutuspaikkaoikeudet, jos vasta erikoistut tai suunnittelet erikoistumista työterveyshuoltoon.

Voit olla työterveyshuollon erikoislääkäri, työterveyshuoltoon erikoistuva lääkäri tai työterveyshuollosta kiinnostunut laillistettu lääkäri. Molempien kotimaisten kielten suullinen ja kirjallinen osaaminen katsotaan eduksi.

Palkkaus määräytyy paikallisen virkaehtosopimuksen mukaan. Voit esittää myös oman palkkatoivomuksen sekä toiveen työtuntimäärästä. Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista. Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Lähetä hakemuksesi 31.12.2019 klo 12 mennessä HAE TYÖPAIKKAA linkin kautta.

Lisätietoja

http://www.porvoo.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja: toimitusjohtaja Heidi Räihä puh. 040 190 3758 heidi.raiha@porvoo.fi tai ylilääkäri Markus Pylkkänen, puh. 040 489 9515, markus.pylkkanen@porvoo.fi

Kuninkaantien työterveys
Osoite: Porvoo

Kaunis ja historiallinen Porvoo on jatkuvasti kasvava ja kehittyvä kaupunki. Se on myös yli 50 000 asukkaan unelmien kotikaupunki. Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja sijainti metropolialueen itäisenä keskuksena tekevät kaupungistamme houkuttelevan työ- ja asuinpaikan.

Porvoon kaupunki työllistää noin 3 500 henkilöä monipuolisissa tehtävissä ja on itäisen Uudenmaan suurin työnantaja. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, tarjoamme monipuolisesti liikuntamahdollisuuksia ja kannustamme sekä oman osaamisen että työnkuvan kehittämiseen. Porvoon kaupunki on savuton työpaikka.

Hae meille. Ihmiset tekevät kaupungin!