Lääkäreitä työterveyteen

TT Botnia Oy hakee joukkoonsa työterveyshuollon erikoislääkäriä, työterveyslääkäriä, tai työterveyshuollosta kiinnostunutta yleislääkäriä vakituiseen työsuhteeseen Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueilla. Toimimme 17 eri toimipisteessä kahden maakunnan alueella.

Käytössämme on videovastaanotto sekä muut ajantasaiset työterveyden sähköiset palvelut ja järjestelmät.
Meidän huipputiimissämme on vahva ja kokenut sekä osaava ammattilaisten ja asiantuntijoiden joukko ja toteutamme työterveysyhteistyötä omistajillemme ja asiakkaillemme suurella sydämellä. Työskentelyotteena meillä on aito, paikalliset olosuhteet hyvin tunteva ja lämmin työterveystyö moniammatillisessa tiimissä.

Kelpoisuusvaatimuksena hakijan tulee olla laillistettu lääkäri ja perehtyneisyys työterveyshuoltoon luetaan eduksi. Meillä TT Botniassa voit erikoistua työterveyshuoltoon ja voit toimia ammatinharjoittajana tai työsopimussuhteessa sekä myös osa-aikaisena. Työ on päivätyötä ilman päivystysvastuita. Palkka ja edut ovat kilpailukykyiset.

Hakemukset: rekry@ttbotnia.fi

Lisätietoja

http://www.ttbotnia.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

TT Botnia Oy, ylilääkäri Pirjo Karvonen, pirjo.karvonen@ttbotnia.fi tai
TT Botnia Oy, toimitusjohtaja Timo Ylilauri, timo.ylilauri@ttbotnia.fi

Lisätietoja

TT Botnia Oy

TT Botnia Oy on uusi kuntien ja kuntayhtymien omistama laadukkaita työterveys- ja hyvinvointipalveluja tuottava verkostoitunut työelämän haasteisiin vastaava asiantuntijaorganisaatio Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan alueella. Olemme Turun yliopiston lääketieteellisten tiedekunnan työterveyshuollon erikoisalan koulutuspaikka ja toimimme myös merimiesterveyskeskuksena. Toimintamme laajenee ja kehittyy nyt vauhdilla. Tule mukaan joukkoomme kehittämään vaikuttavia ja asiakaslähtöisiä työterveyshuollon palveluja kanssamme. Lisätietoja toiminnastamme ja yrityksestämme; www.ttbotnia.fi


Osoite: Pitkäkatu 35, 65100 Vaasa

Rekommenderade jobb