Skip to main content
test

TT BOTNIA OY HAKEE TYÖTERVEYSLÄÄKÄRIÄ ALAJÄRVELLE/VIMPELIIN

Sinä työterveyshuollon toiminnasta kiinnostunut lääkäri.

TT Botnia haluaa Sinut mukaan huolehtimaan työelämän hyvinvoinnista.
Haemme joukkomme Järvi-Pohjanmaalle Alajärven/Vimpelin toimipisteisiin työterveyshuollon erikoislääkäriä, työterveyslääkäriä tai työterveyshuoltoon erikoistuvaa lääkäriä tai työterveyshuollosta kiinnostunutta yleislääkäriä vakituiseen työsuhteeseen.

Meidän huipputiimissämme on vahva ja kokenut sekä osaava ammattilaisten ja asiantuntijoiden joukko ja toteutamme työterveysyhteistyötä omistajillemme suurella sydämellä. Työskentelyotteena on aito työterveystyö moniammatillisessa tiimissä. Käytössäsi on niin perinteiset kuin modernit digipainotteiset työskentelymallit ja toteutamme potilasvastaanottoa myös etäyhteyksin.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Meillä voit erikoistua työterveyshuoltoon ja voit toimia ammatinharjoittajana tai työsopimussuhteessa sekä myös osa-aikaisena. Työ on päivätyötä ilman päivystysvastuuta.
Palkka ja edut ovat kilpailukykyiset. Kysy rohkeasti lisää.

Lisätietoja

http://www.ttbotnia.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa TT Botnia Oy:n toimitusjohtaja Timo Ylilauri,
timo.ylilauri@ttbotnia.fi tai gsm. 044 796 6180.
Hakuaika: 30.6.2023, hakemuksia käsitellään koko hakuajan ja työ alkaa heti sopivan löydyttyä.
Hakemukset: rekry@ttbotnia.fi tai kuntarekryn kautta.

Lisätietoja

TT Botnia Oy, Järvi-Pohjanmaan alueyksikkö, Alajärven toimipiste

TT Botnia Oy on laadukkaita työterveys- ja hyvinvointipalveluja tuottava verkostoitunut tulevaisuuden työelämän haasteisiin vastaava asiantuntijaorganisaatio Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan alueella. Olemme Turun yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan työterveyshuollon erikoisalan koulutuspaikka ja toimimme myös merimiesterveyskeskuksena. Toimintamme kasvaa ja kehittyy nyt vauhdilla. Tule mukaan kehittämään vaikuttavia ja asiakaslähtöisiä työterveyshuollon palveluja kanssamme. Lisätietoja yrityksestämme; www.ttbotnia.fi


Osoite: Lääkärintie 1, 62900 Alajärvi

Rekommenderade jobb