test
Työterveyslääkäri: Siun työterveys, Joensuu (ID5532) - Siun sote

Siun työterveys on Pohjois-Karjalassa toimiva maakunnallinen ja toimialueensa suurin työterveyspalvelujen tuottaja ja kehittäjä. Asiakkaita meillä on noin 25 000 ja henkilöstömme muodostuu noin 60 henkilön moniammatillisesta joukosta. Tarjoamme laadukkaita, hyvän työterveyshuoltokäytännön mukaisia työterveyspalveluja sopimusasiakkaillemme.

Olet tervetullut iloisten ja ystävällisten ihmisten seuraan Pohjois-Karjalaan, jossa elät lähellä huikeita ulkoilu-, kulttuuri- ja harrastusmahdollisuuksia. Meillä on aidosti neljä vuodenaikaa.

Haemme Joensuuhun TYÖTERVEYSLÄÄKÄRIÄ

Ensisijaisesti haemme erikoistunutta tai erikoistumisvaiheessa olevaa työterveyslääkäriä.

Alueella on tunnetusti paljon paikallista yritystoimintaa, jotka työllistävät paikallista väestöä. Työterveyshuolto on täten paikallisesti tärkeä ja haemmekin lääkäriä, jolla on kokemusta työterveyshuollossa toimimisesta, mutta tärkeintä meille on, että olet kiinnostunut työterveyshuollosta. Tehtävässäsi työterveyslääkärinä pääset tekemään asiakastyötä monipuolisesti erikokoisten työpaikkojen ja työaltisteiden kanssa.

Käytettävissäsi on monipuoliset sisäiset konsultaatiomahdollisuudet. Työ on vaihtelevaa ja monipuolista. Tarjoamme sinulle erinomaiset olosuhteet tehdä tärkeää työtä, elämäntilanteesi huomioiden. Meillä on joustavat työajat, joten myös osa-aikainen työskentely on mahdollista. Meillä voit tehdä työtä myös osittain etänä.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä. Lisäksi edellytämme hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tarjoamme sinulle:

  • Mahdollisuuden vaikuttaa omaan työnkuvaasi
  • Etätyömahdollisuuden
  • Erinomaisen perehdytyksen
  • Kilpailukykyisen palkan
  • Toimivan kollegiaalisen tuen
Hakuaika tehtävään päättyy 31.1.2022

Tiedusteluihin vastaa johtava työterveyslääkäri Matti Peura 013- 245 6011 tai toimitusjohtaja Anne Kosonen 013- 245 6010

Tervetuloa Siun työterveyden ammattilaisten joukkoon!

Joensuussa 14.12.2021

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-5532
  • 14.12.2021 - 31.1.2022 23:59
  • JoensuuPohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb