Työterveyspsykologi: Joensuu (ID4667) - Siun sote

Siun työterveys Oy on Pohjois-Karjalan maakunnan suurin työterveyspalvelujen tuottaja, järjestäjä ja kehittäjä. Tarjoamme laadukkaita, hyvän työterveyshuoltokäytännön mukaisia työterveyspalveluja sopimusasiakkaillemme 70 ammattilaisen voimin.

Nyt etsimme joukkoomme

TYÖTERVEYSPSYKOLOGIA palveluesimiehen tehtävään

Palveluesimiehenä vastaat Siun työterveys Oy:n työterveyspsykologitoiminnasta kehittäen palveluja ja prosesseja sekä johtaen psykologien asiakastyötä ja heidän osaamisensa kehittämistä.

Tehtävään yhdistyy joustavasti siihen kuuluva asiakastyö. Tehtäviäsi työterveyspsykologina ovat mm. psykososiaalisen kuormituksen ennaltaehkäisy ja arviointi, toimenpide-ehdotusten tekeminen sekä työntekijöiden ja työyhteisöjen työhyvinvoinnin edistäminen.

Odotamme sinulta työkokemusta työterveyshuollosta ja esimiestyöstä sekä kehittävää työotetta. Tehtävä edellyttää hyvää substanssiosaamista sekä erinomaisia yhteistyö-, markkinointi- ja verkostoitumistaitoja.

Tarjoamme sinulle innostavan ja mukavan työyhteisön, mielenkiintoisen ja monipuolisen työn sekä Siun työterveys Oy:n asiantuntijaverkoston työsi tueksi.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia psykologin tehtävissä.

Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan. Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Tehtävä on haettavissa sähköisesti, joten laitathan hakemuksen meille viimeistään 30.9.2021 mennessä. Voit liittää hakemukseesi palkkatoivomuksen. Tehtävä täytetään mahdollisimman pian ja aloitamme hakijoiden haastattelut jo hakuajan kuluessa.

Tervetuloa Siun työterveyden ammattilaisten joukkoon!

Siun työterveys Oy

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-4667
  • 1.6.2021 - 30.9.2021 23:59
  • JoensuuPohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb