Työtoiminnan ohjaaja (2) TEOT - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Työtoiminnan ohjaaja (2) TEOT

Haemme Työelämäosallisuutta tukeviin palveluihin (TEOT) työtoiminnan ohjaajiksi kahta moniosaajaa perustettavaan mediapajaan.
TEOT-palvelut järjestää lakisääteistä kuntouttavaa työtoimintaa työttömille työnhakijoille ja avotyötoimintaa asiakkaille, jotka tarvitsevat aktivointia sekä psykososiaalista tukea ja kuntoutusta arkeensa. Toiminnan tavoitteena on tukea asiakkaitamme kohti yhteiskunta- ja työelämäosallisuutta.

Työtehtäviin kuuluu Mediapajalla kuntouttavassa työtoiminnassa ja avotyötoiminnassa olevien asiakkaiden ohjaaminen yksilöllisesti tai ryhmissä. Mediapajan työtoiminnan ohjaajat suunnittelevat ja toteuttavat yhdessä kuntouttavan työtoiminnan asiakkaiden kanssa palveluita yksityisille, yhteisöille ja yrityksille. Työpajalla tehtävä toiminta on osin tilauslähtöistä ollen samalla ohjausta yksittäisille tietotekniikan käyttäjille ja ryhmille mm. IT:n perusteista, huollosta, päivityksistä, eri medioiden käytöstä ja julkaisuista. Työpajalla tehdään videoita niin itseilmaisun tarpeisiin kuin tilaustöinä. Lisäksi pajalla voidaan tehdä erilaisia ääneen liittyviä töitä, graafisen puolen harjoituksia ja harjoitella valokuvausta.

Hakijoille katsotaan eduksi kuntouttava työote ja työkokemus psykososiaalista tukea tarvitsevien asiakkaiden kanssa työskentelystä sekä heidän ohjaamisestaan. Lisäksi hakijoilta odotetaan positiivista ja asiakaslähtöistä työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä työskennellä sekä yksin että moniammatillisessa työryhmässä ja halua sitoutua Eksoten arvojen ja strategian mukaiseen työhön.

Kelpoisuutena tehtävään on soveltuva tutkinto (esim. medianomi, datanomi) tai sosiaali- ja terveysalan toisen asteen tutkinto tai muu. Työtehtävien hoitaminen edellyttää ajokorttia.
Tehtävässä on 6 kk. koeaika.

Tehtävään valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.
Haastattelut pidetään .13.8.2019. Vain Kuntarekryn kautta tulleet hakemukset huomioidaan.

Lisätietoja

http://www.eksote.fi

palveluesimies Helena Talonpoika, p. 040 749 7226, helena.talonpoika@eksote.fi

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Aikuisten psykososiaaliset palvelut, Psykososiaalinen kuntoutus, Työelämäosallisuutta tukevat palvelut
Osoite: Valtakatu 51, 53100 Lappeenranta

130 000 syytä herätä aamuisin
Eksote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 130 000. Alueella Etelä-Karjalan keskussairaala vastaa somaattisesta erikoissairaanhoidosta. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella. Eksote on monien mahdollisuuksien työpaikka. Olemme savuton työpaikka.
Meitä eksotelaisia on kaikkiaan noin 5000 ja työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä meillä on noin sata. Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Työn ja perheen tasapainottelu vaatii Lappeenrannan seudulla vähemmän jonglöörin taitoja kuin monissa suuremmissa kaupungeissa. Asuntotilanne on hyvä ja työmatkat sujuvat ilman ruuhkia.

Tutustu työnantajaan