Työvalmentaja - Orimattilan kaupunki

Työvalmentaja - Orimattilan kaupunki

Orimattilan kaupungin nuorisopalvelut etsii nuorten duunaripajalle työvalmentajaa ajalle 1.8.2019-31.7.2020.

Duunaripajalla tehdään pienimuotoisia asiakastöitä kuten pihan-, kiinteistön- ja irtaimiston kunnostus- ja huoltotöitä sekä esim. puukalusteiden kasaus- ja kunnostustöitä. Työvalmentajan tehtävänä on ohjata nuorten työtä ja oppimista työpajalla, tukea työvalmiuksien kehittymistä, sekä suunnitella ja organisoida tehtävät työt. Duunaripajalla pystytään myös tunnistamaan pajalla tehtyä osaamista eli tehdään osaamistodistuksia.

Työvalmentaja toimii tiiviissä yhteistyössä duunaripajan apuvalmentajan, työpajan muiden työvalmentajien ja yksilövalmentajan kanssa. Lisäksi työvalmentaja osallistuu koko pajatoiminnan kehittämiseen. Työ on liikkuvaa ja jalkautuvaa kenttätyötä, jota tehdään työtilausten mukaan kaupungin eri toimipisteissä.

Pätevyysvaatimuksena on alalle soveltuva, vähintään 2. asteen koulutus. Edellytämme kokemusta nuorten yksilö- ja ryhmävalmennustehtävistä, sekä taitoa toimia erilaisten nuorten kanssa. Lisäksi edellytämme työvalmentajalta hyviä ryhmätyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä itsenäistä ja toiminnallista työotetta. Eduksi katsotaan vahva ja monipuolinen työkokemus puu-, ja rakennuspuolen tai kiinteistön huolto- ja kunnossapidon tehtävistä.

Tehtävä edellyttää vähintään B-ajokorttia sekä eduksi katsotaan oman auton käyttömahdollisuus.

Tarjoamme sinulle viihtyisän työympäristön sekä moniammatillisen ja kehittyvän työyhteisön. Orimattilan kaupunki on savuton työpaikka.

Palkkaus on KVTES:n mukainen. Tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä, 504/2002).

Haastattelut järjestetään viikolla 22. Työt alkavat 1.8.2019 tai sopimuksen mukaan. Jos kiinnostuit tehtävästä ja koet olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus kuntarekry.fi kautta 22.5.2019 klo 15.00 mennessä. Kelpoisuuden osoittavat todistukset tulee liittää mukaan sähköiseen hakemukseen.

Läs mer

http://www.orimattila.fi

työpajavastaava Jaana Lindholm
p. 040 508 0210
jaana.lindholm@orimattila.fi

Orimattilan kaupunki, nuorisopalvelut
Adress: Pappilantie 2, 16300 Orimattila

Orimattila on n.16 300 asukkaan vireä maaseutukaupunki Lahden naapurissa. Orimattila kasvaa ja kehittyy 200 000 asukkaan Päijät-Hämeessä lähellä pääkaupunkiseutua. Asukkailleen Orimattila tarjoaa toimivat ja hyvät peruspalvelut. Vapaa-ajan iloksi kaupungissa on aktiivinen kulttuuri- ja urheiluelämä sekä useita luontokohteita.

Mer om arbetsgivaren