Työvalmentaja - Pöytyän kunta

Työvalmentaja - Pöytyän kunta

TYÖVALMENTAJA / TYÖLLISTÄMISPALVELUT

Etsimme Pöytyän kunnan työllistämispalveluihin ( kuntouttavaan työtoimintaan) TYÖVALMENTAJAA. ajalle; 12.8.2019 - 31.12.2020

Tehtäviin kuuluu; siivous-ja ruokahuollon suunnittelu ja organisointi, harjoittelijoiden / kuntoutujien opastus ja ohjaus sekä ryhmäytymispäivien suunnittelu yksilö- ja työvalmentajien tiimissä (mm. liikunta, arjenhallinta, työnhakutaidot ).
Työvalmentajana vastaat myös alaan liittyvien jatko harjoittelupaikkojen etsinnästä.

Työpajan lähtökohtana on tekemisen kautta oppiminen ja yksilöllisen ohjauksen avulla elämäntilanteeseen sopivan ratkaisun löytyminen.

Teemme tiivistä yhteistyötä sosiaalitoimen ja työ- ja elinkeinotoimiston kanssa.

Jos olet luova, innokas ja organisaatiokykyinen jolla on halu tehdä työtä ihmisten parissa, olet etsimämme henkilö.

Hakijalla tulisi olla laitoshuoltajan / ruokapalveluiden perustutkinto tai muu soveltuva tutkinto sekä kokemusta ohjaustehtävistä. Sosiaalialan tuntemus ja erityispalvelujen osaaminen katsotaan eduksi !

Läs mer

http://www.poytya.fi

Lisätietoja Laura Hahko / Vastaava työtoiminnanohjaaja ; 0500-741145

Pöytyän kunta, Keskushallinto
Adress: Turuntie 639, 21870 Riihikoski

Pöytyä on kehittyvä, yhteisöllinen ja turvallinen asuinpaikka viihtyisässä maaseutuympäristössä.
Yrittäjäystävällinen kunta, joka tekee rohkeita valintoja paremman tulevaisuuden puolesta. Rakennamme tulevaisuutta elinvoiman, hyvinvoinnin ja kehittyvän kunnan näkökulmista. Elinvoimamme syntyy asukkaista ja yrityksistä, hyvinvointia luomme asiakaslähtöisistä palveluista ja aktiivisesta yhteisöstä sekä kehitämme kuntaorganisaation menestystä arjen hyvällä johtamisella. Kunnan palveluksessa on lähes 500 henkilöä, joista valtaosa työskentelee perusturva- ja sivistystoimialoilla. Noin 8400 asukkaan kunta sijaitsee vain reilun puolen tunnin ajomatkan päässä Turusta. Pöytyän kunnan työpaikat ovat savuttomia

Mer om arbetsgivaren