Työvalmentaja - Kuntayhtymä Kaksineuvoinen

Työvalmentaja

Haemme työvalmentajaa Kuntayhtymä Kaksineuvoisen työpaja Junkille.

Tehtäviin kuuluvat työpajan metallitöiden ohjaaminen sekä uusien töiden etsiminen ja suunnittelu. Edellytyksenä on metallialan ammattitutkinto ja ammattitaito, ohjauksellinen työote sekä hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Arvostamme työpajatoiminnan tuntemusta ja sitoutumista sen kehittämiseen, halua työskennellä haastavienkin asiakkaiden kanssa sekä 1 - 5 vuoden työkokemusta.

Valitun tulee ennen valinnan vahvistamista toimittaa hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan.
Tehtävässä sovelletaan 6 kk:n koeaikaa.

Vastaava ohjaaja Juha Isosomppi puh. 040 139 9121 ja kuntayhtymän johtaja Antti Perkkalainen puh. 040 128 9900, sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@kaksineuvoinen.fi.

Kuntayhtymä Kaksineuvoinen, Sosiaalipalvelut
Osoite: Hallikuja 3, 62200 Kauhava

Kuntayhtymä Kaksineuvoinen vastaa kaikkien sosiaali- ja perusterveydenhuollon palvelujen järjestämisestä Kauhavan kaupungin sekä Evijärven kunnan yhteensä noin 19 000 asukkaalle. Kuntayhtymä on aktiivinen edelläkävijä laadukkaiden sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottamisessa ja kehittämisessä.
Tarjoamme henkilöstöllemme haasteita ja vaikutusmahdollisuuksia, hyvän työyhteisön ja innovatiiviset kollegat sekä mahdollisuudet monipuoliseen ammatilliseen kehittymiseen.

Tutustu työnantajaan