Toimintojentalon työhönvalmennus sisältää yksilö-, yhteisö- ja työvalmennuksen, jonka tavoitteena on tukea asiakkaiden osallisuutta ja työelämävalmiuksia sekä työelämään siirtymistä. Työvalmentajan tehtäviin kuuluvat työtoiminnan ohjaus ja työtehtävien koordinointi Toimintojentalon työpisteissä; lounaskahvila, keittiö, kiinteistönhuolto ja digiapu. Lisäksi työtehtäviin kuuluvat asiakkaan työelämätaitojen kokonaisvaltainen ohjaus ja tuki, jatkopolkujen tukeminen ja työhönvalmennuksen kehittäminen osana monialaista tiimiä. Työhönvalmennusta toteutetaan voimavara- ja ratkaisukeskeisellä työotteella.

Hakijalta edellytetään hyviä ohjaus-, valmennus- ja vuorovaikutustaitoja, organisointi- ja ongelmanratkaisukykyä, joustavaa, myönteistä ja vastuullista asennetta sekä itseohjautuvuutta ja tahtoa ammatilliseen kasvuun.
Edellytämme myös verkosto-osaamista ja alueen toimijoiden tuntemusta. Eduksi luetaan aiempi kokemus työhönvalmennuksesta sekä hyvinvointiin ja osallisuuteen liittyvistä teemoista.

Arvostamme hyvää työelämän ja monialaisen verkoston sekä koulutus- ja yrityssektorin tuntemusta, kuntoutuksellista asennetta ja palveluohjauksellista osaamista.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva sosionomin AMK tutkinto tai työvalmentajan erikoisammattitutkinto tai muu soveltuva koulutus.

Työsopimus: vakituinen
Palkkaus: KVTES
Työ alkaa: 3.2.2020
Työaika: yleistyöaika
Koeaika: 6 kk
Haku päättyy: 13.12.2019 klo 23.59

Tutustu työnantajaan

Toiminnanjohtaja Kaija Kuusisto, p. 050 - 529 4252,
Valmennuspäällikkö Sonja Meyer-Jokiranta, p. 044 - 418 1556
(yhteydenotot arkisin klo 9-15 välisenä aikana)

Seinäjoen kaupunki / Toimintojentalo
Osoite: Kasperinviita 13, 60150 Seinäjoki

Seinäjoki on yksi Suomen voimakkaimmin kasvavista kaupunkikeskuksista. Seinäjoen kaupunki toteuttaa ja kehittää työelämään suuntaavia palveluita. Toimintojentalo on Seinäjoen kaupungin työhönvalmennuskeskus ja asukkaiden kohtaamispaikka. Toimintojentalo tarjoaa yhteisöllisyyden ja osallisuuden kokemuksia lounaskahvilan ja satojen erilaisten tapahtumien muodossa yli sadalle tuhannelle ihmiselle vuosittain. Toimintojentalon työelämäosallisuutta edistäviä palveluita toteutetaan työhönvalmennuksen keinoin, joka tavoittaa noin sata henkilöä vuodessa. Meillä Toimintojentalolla, avaruuden pääkaupungissa, elämä on parempaa yhdessä nautittuna.