Skip to main content
test
Työvalmentaja - Forssan kaupunki

Forssan kaupungin sivistys- ja tulevaisuustoimialalle työllisyyspalveluihin haetaan työvalmentajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Nuorten työpajalle 1.8.2022 - 31.8.2023.

Forssan kaupungin työllisyyspalvelut -Työvoitto- toteuttaa palveluratkaisuja vaikuttavaan työllisyydenhoitoon. Työvoitossa pääset rakentamaan kasvuvoimaa yhteistyössä monialaisen ja hyväntuulisen asiantuntijaverkoston kanssa. Olemme sitoutuneet kestävään kehitykseen.

Työvalmentajan keskeisiin tehtäväalueisiin kuuluvat nuorten alle 30-vuotiaiden asiakkaiden valmennus, ohjaus ja osaamisen vahvistaminen työpajaympäristössä. Työvalmentaja toimii osana monialaista nuorten palvelujen asiantuntijaverkostoa ja tekee osaltaan myös oppilaitos- sekä työnantajayhteistyötä.

Tehtävässä osallistutaan Nuorten työpajan operatiivisen toiminnan kehittämiseen, raportoidaan tuloksista, toimitaan yhteyshenkilönä työpajaverkostossa, osallistutaan tiimi- ja viikkopalavereihin ja valmistellaan osaltaan materiaaleja ja sisältöjä asiakkaille.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva ammatillinen perustutkinto tai soveltuva korkeakoulututkinto.

Lisätietoja

http://www.tyovoitto.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat vastaava työpajaohjaaja Carita Hartikainen 050 917 0851 sekä työllisyys- ja hyvinvointipalvelujen päällikkö Jaakko Leskinen 050 564 0014, etunimi.sukunimi@forssa.fi. Lisätietoja Työvoitosta www.työvoitto.fi ja www.forssa.fi

Lisätietoja

Forssan kaupunki, Sivistystoimi, Työllisyyspalvelut

Forssan idyllinen ja vehreä puistokaupunki sijaitsee aivan keskellä Etelä-Suomea. Kaupunki on kasvuvoimainen keskus 34 000 asukkaan talous- ja yritysalueella. Forssa on edelläkävijyyden ja innovaatiokulttuurin kaupunki, jossa hitaus hämää ja nopeus yllättää. Meillä juuri sinun rohkeudellesi on tilaa - Forssaan tullaan tekemään. Haluatko työskennellä uutta innovoiden ja jatkuvasti kehittyen sekä rakentaen kaikille tasavertaisia palveluja?

Forssan kaupungin työllisyyspalvelut - Työvoitto - toteuttaa palveluratkaisuja vaikuttavaan työllisyydenhoitoon. Työvoitossa pääset rakentamaan kasvuvoimaa yhteistyössä monialaisen ja hyväntuulisen asiantuntijaverkoston kanssa. Olemme sitoutuneita kestävään kehitykseen.


Osoite: Hämeentie 37 B, 30100 Forssa
Forssan kaupunki - Rökfri arbetsplats Forssan kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Forssan kaupunki - UNICEF en barnvänlig kommun

Rekommenderade jobb