Työvalmentajana vastaat pajanuorten ohjauksesta, valmennuksesta ja neuvonnasta sekä Nuorten pajalla että Nuorten työpajalla, jotka sijaitsevat Kouvolan keskustan Nuorten Talossa ja Viitakummussa.

Tehtävän pääpaino on työparityöskentely Nuorten Pajan matalan kynnyksen sosiaaliohjauksessa. Kohderyhmänä ovat 18-30-vuotiaat erityistä tukea tarvitsevat nuoret. Lisäksi tehtävään kuuluu työvalmennus ja työhönvalmennus 16-28-vuotiaille nuorille Nuorten työpajayksiköissä, esim. kahvilapalveluissa. Lisäksi tehtäviin voi liittyä palveluohjausta Nuorisopalveluiden toimipisteissä.

Työvalmentajan tehtävässä vaaditaan ammatillista ja ohjausalan osaamista. Yksilö- ja ryhmäohjaus edellyttää sinulta vahvoja sosiaalisia valmiuksia ja laajaa verkosto-osaamista.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on Ammatti- tai Amk-tutkinto ja työvalmentajan EAT tai vastaava pedagoginen pätevyys sekä työkokemus ohjaus- ja koulutusalalla.

Valittavan on esitettävä lain lasten ja nuorten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämisen (502/02) mukainen rikosrekisteriote ja hyväksyttävä todistus terveydentilasta.

Noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.kouvola.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Sanna Taimisto, p. 0206158821 tai sanna.taimisto@kouvola.fi
Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella.

Kouvolan kaupunki, Kasvatus ja opetus, Kasvun tuki, Nuorisopalvelut
Osoite: Torikatu 10, 45100 Kouvola

Kouvola on asukkaitaan palveleva aktiivinen luonto- ja urheilukaupunki. Arki sujuu ja asuminen on edullista n. 82 000 asukkaan kaupungissa. Elämä on laadukasta hyvien palvelujen, harrastusmahdollisuuksien ja moni-ilmeisen luonnon keskellä. Liikkuminen on helppoa ja liikenneyhteydet muualle Suomeen ovat hyvät. Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.

Tervetuloa joukkoon! Viihdyt varmasti.