Skip to main content
test
Työvalmentaja, ravintola-ala - Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto

Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto hakee Hyvinvointi- ja palvelualat -tulosyksikköön työvalmentajaa ravintola-alalle määräaikaiseen työsuhteeseen 1.9. - 31.12.2022.

Tule tekijöiden tekijäksi osaavaan ja kehittämismyönteiseen tiimiimme! Meillä Ekamissa työskentelee joukko osaavia, aikaansaavia ammattilaisia ja teemme töitä hyvässä hengessä - yhteen hiileen puhaltamalla. Meidän tiimissä innostutaan ja iloitaan onnistumisista, katse vahvasti tulevassa.

Työvalmentajan toimenkuvaan kuuluu toimia opettajien apuna opiskelijoiden opetuksessa ja ohjauksessa. Työtehtäviin kuuluu harjoitustöiden ohjaus, valvominen ja oppimisen tukeminen, oppilaitoksessa (mm. opetusravintolan keittiö ja sali) sekä työpaikoilla tapahtuvassa oppimisessa. Työvalmentaja ylläpitää ja kehittää oppimisympäristöjen työturvallisuutta ja opiskelijoiden turvallisia työskentelytapoja. Päätoimipaikka työsuhteen alkaessa on Kotekon kampus Kotkassa. Työtehtäviä voi olla myös oppilaitoksen muilla kampuksilla Kotkassa ja Haminassa.

Edellytämme:
• ravintolakokin koulutusta
• vahvaa käytännön kokemusta ravintolan keittiö- sekä salityöskentelystä
• kokemusta ohjaustyöstä
• taitoa ja kykyä toimia nuorten parissa
• Jamixin käytön hallintaa

Toivomme:
• hyviä työelämäverkostoja ja tiimityötaitoja
• yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta ja kehittämismyönteisyyttä
• digiosaamista

Tarjoamme:
• monipuolisen työnkuvan
• esihenkilön ja tiimin tuen työssäsi onnistumiseen
• monipuoliset osaamisesi kehittämisen mahdollisuudet
• lakisääteisten työterveyshuollonpalvelujen lisäksi työterveyspainotteiset sairaanhoitopalvelut
• tukea työhyvinvointisi ylläpitämiseen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelujen muodossa

Tehtävässä on kuuden (2) kuukauden koeaika.

Opinto- ja työtodistukset pyydetään haastatteluun kutsuttavilta. Haastatteluita pidetään jo hakuaikana, kuitenkin viimeistään viikolla 34. Valitun tulee esittää palvelukseen tullessaan hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä alaikäisten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. (KVTES I luku 9 §, Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä, 2, 3 ja 6 §:t)

Tehtävään haetaan ensisijaisesti sähköisesti. Apua hakemuksen jättämiseen saat osoitteesta hr-palvelut@ekami.fi tai numerosta 044 750 4990 (arkisin klo 9 - 15). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan - Haminan seudun koulutuskuntayhtymä, Kymenlaaksonkatu 29, 48100 Kotka.

Lisätietoja

http://www.ekami.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa tiimipäällikkö Anneli Sagulin
+358447129267
anneli.sagulin (at) ekami.fi

Lisätietoja

Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto, Matkailu-, ravitsemis- ja elintarvikeala

Kotkan - Haminan seudun koulutuskuntayhtymäkonserni (Ekami) järjestää laadukkaita ammatillisen koulutuksen ja työpajatoiminnan palveluja seudun nuorille, aikuisille ja työyhteisöille. Kuntayhtymän tulosalueita ovat Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto, Rannikkopajat sekä yhtymäpalvelut. Ekami-konsernissa opiskelee vuosittain noin 8000 opiskelijaa. Rannikkopajat järjestää nuorten ja aikuisten työpajatoimintaa sekä etsivää nuorisotyötä yli 1000 asiakkaalle vuodessa. Kotka-Haminan seudun koulutuskuntayhtymän muodostamaan konserniin kuuluvat myös henkilöstön kehittämis- ja koulutuspalveluja tarjoava Etelä-Kymenlaakson aikuiskoulutus Oy (Ekami Consulting Oy) sekä teknologiateollisuuden oppimisympäristöjen kehittämistä toteuttava Primus High Tech Oy. Ekamilla on neljä kampusta: Koteko, Katariina, Malminki ja Hamina; henkilöstöä koulutuskuntayhtymässä on noin 350.

Henkilöstöetuina tarjoamme mm. lounasruokailumahdollisuuden henkilöstöhinnoilla ja lakisääteistä laajemman työterveyshuollon sekä kulttuuri- ja liikuntaedun. Ekamin työntekijöiden käytössä olevat maksuttomat Kuntayhtymän liikuntapaikat sekä monipuolinen tyky-toiminta edesauttavat henkilöstön hyvinvointia niin töissä kuin vapaalla. Ekami on ISO 9001: 2015 sertifioitu ja toimii Savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.


Osoite: Kymenlaaksonkatu 29, 48100 Kotka

Rekommenderade jobb