Työvalmentaja, ulkotyöryhmä, Urjala

Ansök senast  24.7.2024 23:59

Etsimme työvalmentajaa Työllistymistä tukevien palveluiden yksikköön, Urjalaan.

Pirkanmaan hyvinvointialueen Työikäisten sosiaalipalveluissa, Työllistymistä tukevien palveluiden vastuuyksikössä järjestetään kuntouttavan työtoiminnan lakiin ja sosiaalihuoltolakiin perustuvaa kuntouttavaa työtoimintaa sekä sosiaalihuoltolakiin perustuvaa sosiaalista kuntoutusta työn ja koulutuksen ulkopuolella oleville pirkanmaalaisille.

Kuntouttavan työtoiminnan palvelun tavoitteena on kohentaa asiakkaiden työ- ja toimintakykyä, työllistymismahdollisuuksia ja elämänhallintaa. Sosiaalisella kuntoutuksella tuetaan asiakkaiden sosiaalista toimintakykyä. Vastuuyksikön alaisuudessa toimii työpajoja ja valmennuskeskuksia, joissa tarjotaan asiakkaille erilaisia työtoimintatehtäviä, ryhmätoimintaa ja yksilöllistä ohjausta. Vastuuyksikössä työskentelee noin 70 ammattilaista ympäri Pirkanmaata. Haemme nyt työvalmentajaa ensi sijassa Urjalaan. Työskentelyalue saattaa työsuhteen aikana laajentua.

Työvalmentajan tehtävänä on järjestää Urjalan työtoimintakeskuksen ulkotyöryhmän asiakkaille työ- ja ryhmätoimintaa sekä yksilöohjausta. Ulkotyöryhmän tehtävät koostuvat erilaisista avustavista ulkotöistä, kuljetuksista ja kunnossapitotehtävistä.

Työvalmentaja suunnittelee ja järjestää asiakkaiden tavoitteita tukevia työtoimintatehtäviä ja ryhmätoimintaa, arvioi asiakkaiden työ- ja toimintakykyä sekä tukee asiakkaita heidän yksilöllisissä tavoitteissaan ja elämänhallinnan haasteissa. Työvalmentaja kannustaa ja motivoi asiakkaita, tunnistaa heidän vahvuuksiaan ja auttaa heitä löytämään reittejä työelämään, koulutukseen tai muihin palveluihin yhdessä asiakkaan monialaisen verkoston kanssa (esim. sosiaalihuollon ammattihenkilöt, TE-viranomaiset, terveyspalvelut).

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset osaksi työllistymistä tukevien palveluiden alueellista tiimiä ja maakunnallista työyhteisöä. Pääset mukaan rakentamaan Pirkanmaan hyvinvointialueen laajuisia asiakaslähtöisiä ja vaikuttavia kuntouttavan työtoiminnan ja sosiaalisen kuntoutuksen palveluja. Saat käyttöösi Pirkanmaan hyvinvointialueen henkilöstöedut; työterveyshuollon palvelut, vuosittaisen liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointiedun Epassilla, työnantajan lounasedun, tyhy-toimintaa sekä Virkisty Vapaalla ry:n toiminnan.

Kelpoisuusvaatimuksena työvalmentajan tehtävään on soveltuva ammatillinen tutkinto. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen vastaavista tehtävistä ja alaan liittyvän lisäkoulutuksen (esimerkiksi työvalmennuksen erikoisammattitutkinto). Toivomme, että sinulta löytyy taitoa kohdata haastavissa elämäntilanteissa olevia asiakkaita. Toivomme sinulta aktiivisuutta ja oma-aloitteisuutta, ongelmanratkaisukykyä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, tiimityötaitoja sekä kehittämismyönteisyyttä. Tehtävässä on eduksi, mikäli tunnet kuntouttavan työtoiminnan ja sosiaalihuollon lainsäädäntöä, TE-palveluita ja -lainsäädäntöä, työmarkkinoita ja koulutusjärjestelmää sekä kuntoutuspalveluja.

Kiinnostuitko? Voit kysyä lisätietoa tehtävästä alla olevalta yhteyshenkilöltä ja laita hakemuksesi Kuntarekryn kautta.

Toivotamme uudet työkaverit lämpimästi tervetulleeksi mukavaan työyhteisöömme!

Kontaktuppgifter

Palvelupäällikkö Sari Soini, p. 040 806 3318, sari.soini@pirha.fi.

Lisätietoa hakemisesta saat Pirkanmaan hyvinvointialueen rekrytoinnista: rekrytointi@pirha.fi.

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pirkanmaan hyvinvointialueella asuu yhteensä yli puoli miljoonaa asukasta ja kaikille heille tarjoamme sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita sekä pelastuspalveluita elämän eri vaiheissa. Yhdessä rakennamme asukkaille yhdenvertaiset, ennaltaehkäisevät ja vaikuttavat palvelut. Sinä ja minä teemme Pirhasta arvostetun, luotettavan ja hyvän paikan työskennellä. Olitpa sitten sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, pelastustoimen taitaja tai vaikkapa toimitilojen, välinehuollon tai hallinnon asiantuntija - tule meille tekemään vastuullista työtä. Missä näet oman roolisi pirhalaisena? Läs om arbetsgivare