Työvoimakoulutuksen ohjaaja

Sataedu hakee palvelukseensa työvoimakoulutuksen ohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 1.11.2020 - 31.7.2022 tai sopimuksen mukaan.

Työvoimakoulutuksen ohjaaja työskentelee Porin, Kokemäen ja Ulvilan kuntakokeilun asiakkaiden työvoimakoulutukseen ohjauksen parissa. Hän ohjaa asiakkaita erityisesti Sataedun ja Winnovan koulutuksiin ja toimii kuntakokeilussa työskentelevien henkilöiden sekä em. oppilaitosten hakijapalveluiden kanssa läheisessä yhteistyössä. Työhön kuuluu hakeutumisvaiheen ohjaus monipuolisin keinoin, mm. tutustumispäivien organisointi, työnantajien kontaktointi sekä monenlainen työvoimakoulutuksen vaikuttavuuden lisääminen kohderyhmässä.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto. Työ edellyttää työvoimakoulutusten ja työvoimapalveluiden tuntemista sekä ohjausosaamista.

Tarjoamme monipuolisen työn ja hyvän työyhteisön, mahdollisuuden etätyöhön, ePassin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun sekä monipuolista työhyvinvointitoimintaa.

Työn ensisijainen suorittamispaikka on Ulvila. Palkkaus ja työehdot OVTES:n mukaan.

Tehtävän täytössä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://sataedu.fi/sataedu/sataedu-tyonantajana/

Tutustu työnantajaan

Koulutusjohtaja Kirsi-Marjo Halonen, kirsi-marjo.halonen@sataedu.fi, puh. 040 199 4902 ja opiskelijapalvelupäällikkö Kristiina Salmi, kristiina.salmi@sataedu.fi, puh. 040 199 4103

Sataedu
Osoite: Yhdystie, 28400 Ulvila

Satakunnan koulutuskuntayhtymä tarjoaa monipuolista ammatillista koulutusta nuorille, aikuisille ja työelämälle. Noin 5 000 opiskelijan koulutuksesta, palveluista ja maakunnallisista kehittämistehtävistä vastaa noin 280 osaavaa sataedulaista.