Uimahallin siivooja

Kirkkonummen uimahalli on viihtyisä ja siisti, lapsiystävällinen sekä monipuolisia liikuntapalveluja tarjoava halli.

Haemme Kirkkonummen uimahalliin ammattitaitoista siivoojaa vakituiseen työsuhteeseen 12.11.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työtehtävänä ovat uimahallin monipuoliset siivoustehtävät sekä niiden kehittäminen. Työhösi kuuluu lisäksi mm. siivoustiimin työvuorojen suunnittelu, siivoussuunnitelman ja työohjeiden päivittäminen sekä siivoustarvikkeiden ja -aineiden tilaaminen.

Pätevyysvaatimuksena on alan ammattitutkinto tai muu tehtävään soveltuva koulutus. Toivomme, että olet reipas ja asiakaspalveluhenkinen. Työtehtävien hoitaminen vaatii oma-aloitteisuutta sekä itsenäistä otetta. Edellytämme suomen kielen taitoa. Ruotsin kielen taito ja aiempi kokemus siivoustyöstä, erityisesti uimahalliympäristöstä katsotaan eduksi.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 1956,66 € / kk. Työaikamuoto on yleistyöaika ja sisältää aamu-, ilta- ja viikonloppuvuoroja.

Hakemukset opinto- ja työtodistuksineen toimitetaan Kirkkonummen nuoriso- ja liikuntapalveluihin perjantaihin 6.11.2020 klo 12.00 mennessä sähköisesti www.kuntarekry.fi. Aiemmin tulleet hakemukset huomioidaan tehtävää täytettäessä.

Lisätietoja

https://www.kirkkonummi.fi/

Tutustu työnantajaan

Lisätiedot vapaa-aikapalveluiden suunnittelija Päivi Sorvari, puh. 040 126 9625 tai etunimi.sukunimi(at)kirkkonummi.fi

SIVISTYS- JA VAPAA-AIKAPALVELUJEN TOIMIALA, Vapaa-aikapalvelut, Nuoriso- ja liikuntapalvelut
Osoite: Ervastintie 2, 02400 Kirkkonummi

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka. Tutustu meihin osoitteessa www.kirkkonummi.fi