Skip to main content
test
Uimaopettaja-uinninvalvoja - Mikkelin kaupunki

Mikkelin kaupungin liikuntapalvelut hakee uimaopettaja-uinninvalvojaa määräaikaiseen tehtävään uimahalleille ajalle 1.9.2022 - 31.5.2023. Mikkelissä kuntalaisia palvellaan kahdessa uimahallissa. Naisvuoren uimahalli sijaitsee keskustassa kallion sisällä ja Viihdeuimala Rantakeidas n. 5 km päässä keskustasta Rantakylän asutusalueen sydämessä. Uimaopettaja-uinninvalvojan tehtäviin kuuluu uinninopetusta, vesiliikunnanohjausta sekä uinninvalvontaa ja lisäksi suunnittelu- ja kirjaustöitä. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä, joista maksetaan KVTES:n mukaan ilta- ja viikonloppulisät.

Monipuolisessa tehtävässä pääset huolehtimaan asiakkaiden turvallisuudesta sekä opettamaan ja ohjaamaan erilaisia ryhmiä. Sinulla tulee olla positiivinen asiakaspalveluote ja halu oppia uutta. Erilainen kokemus ja kouluttautuminen vesiliikunnan ja uinninopetuksen parissa sekä liikunnan ammattitutkinto katsotaan eduksi.

Uimaopettaja-uinninvalvojan työhön kuuluu myös työskentely erilaisilla tietokoneohjelmilla, joten sinun tulee hallita mm. Office ohjelmistojen käyttö.

Kelpoisuusehtona uinninvalvojan tehtävään on 18 vuoden ikä sekä hyväksytysti suoritettu hengenpelastajan testiuinti ja Suomen uimaopetus- ja hengenpelastusliiton uinninvalvojakurssi. Uimaopettajan työssä kelpoisuusehtona on uimaopettajakurssi. Ajantasaiset EA-taidot katsotaan eduksi. Tehtävään soveltuva muu koulutus katsotaan eduksi. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja.

Työaika on yleistyöaika 38,25 h/vko. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti.

Tehtävään valitun on ennen työn aloittamista toimitettava nähtäväksi lain 504/2002 (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rikostaustaote. Valitulle asetetaan 4 kuukauden koeaika.

Hakuaika päättyy 18.8.2022 klo 12.00. Työtehtävä alkaa 1.9.2022 tai sopimuksen mukaan. Haastatteluita järjestetään mahdollisesti jo hakuaikana.

Lisätietoja

http://www.mikkeli.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hallimestari Minna Mustaparta
ti 28.6.2022 saakka ja to 28.7.2022 alkaen
p. 044 794 2164 arkisin klo 9.00-15.00 tai
minna.mustaparta(at)sivistys.mikkeli.fi.
Liikuntasuunnittelija Paula Åhman pe 8.7.2022 saakka
p. 044 794 2444
paula.ahman(at)sivistys.mikkeli.fi
Liikuntapäällikkö Tiina Juhola ma 18.7. alkaen
p. 044 794 2407
tiina.juhola(at)sivistys.mikkeli.fi

Lisätietoja

Mikkelin kaupunki, Liikuntapalvelut

Mikkeli on yhdistelmä urbaania ja maaseutumaista elämää Etelä-Savon sydämessä, kauniissa Järvi-Suomessa. Ihmisen kokoisessa Mikkelissä luovuus luo työtä ja hyvinvointia. Verraton elämänlaatu syntyy kunnioittamalla puhtaan luonnon kattausta: metsää, vettä ja ruokaa. Tasa-arvo, koulutus ja ylpeys omasta tekemisestä ovat aina olleet täällä hyvän elämän perustana. Edelläkävijöinä olemme varmoja tulevista saavutuksista ja luomme rohkeasti kehittyvän kaupungin tulevaisuutta.

Mikkelin kaupungilla työskentelee 2.200 työntekijää, joiden toiminnan ytimessä on kaupungin 53.000 asukkaan palveleminen.

Mikkelin kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Pirttiniemenkatu 8b, 50100 Mikkeli

Rekommenderade jobb