Skip to main content
test
Uimaopettaja/uinninvalvoja - Mikkelin kaupunki

Mikkelin kaupungin liikuntapalvelut hakee uimaopettaja-uinninvalvojaa toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään Viihdeuimala Rantakeitaan ja Naisvuoren uimahalleille 1.8.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Uimaopettaja-uinninvalvojan tehtäviin kuuluu uinninopetusta, vesiliikunnanohjausta sekä uinninvalvontaa ja lisäksi suunnittelu- ja kirjaus- ja viestintätöitä. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä.

Työaika on yleistyöaika 38,25 h/vko.

Monipuolisessa tehtävässä pääset huolehtimaan asiakkaiden turvallisuudesta sekä opettamaan ja ohjaamaan erilaisia ryhmiä. Sinulla tulee olla positiivinen asiakaspalveluote ja halu oppia uutta. Monipuolinen kokemus ja kouluttautuminen vesiliikunnan ja uinninopetuksen parissa sekä liikunnan ammattitutkinto katsotaan eduksi.

Uimaopettaja-uinninvalvojan työhön kuuluu myös työskentely erilaisilla tietokoneohjelmilla, joten sinun tulee hallita mm. Office ohjelmistojen käyttö.

Kelpoisuusehtona uinninvalvojan tehtävään on 18 vuoden ikä sekä hyväksytysti suoritettu hengenpelastajan testiuinti ja Suomen uimaopetus- ja hengenpelastusliiton uinninvalvojakurssi. Uimaopettajan työssä kelpoisuusehtona on uimaopettajakurssi. Ajantasaiset EA-taidot katsotaan eduksi. Arvostamme lisäksi tehtävään soveltuvaa koulutusta ja hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja.

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella määräaikaan mennessä, hakuaika päättyy 1.6.2023 klo 15.00. Hakemukseen tulee liittää pdf -tiedostona kelpoisuuden osoittavat todistustukset. Haastattelut pidetään viikolla 23. Haastatteluun kutsuttavien tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Valitulle asetetaan kuuden (6) kuukauden koeaika.

Lisätietoja

http://www.mikkeli.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hallimestari
Minna Mustaparta
p. 044 794 2164
minna.mustaparta(at)sivistys.mikkeli.fi

Lisätietoja

Mikkelin kaupunki, Liikuntapalvelut

Mikkeli on yhdistelmä urbaania ja maaseutumaista elämää Etelä-Savon sydämessä, kauniissa Järvi-Suomessa. Ihmisen kokoisessa Mikkelissä luovuus luo työtä ja hyvinvointia. Verraton elämänlaatu syntyy kunnioittamalla puhtaan luonnon kattausta: metsää, vettä ja ruokaa. Tasa-arvo, koulutus ja ylpeys omasta tekemisestä ovat aina olleet täällä hyvän elämän perustana. Edelläkävijöinä olemme varmoja tulevista saavutuksista ja luomme rohkeasti kehittyvän kaupungin tulevaisuutta.

Mikkelin kaupungilla työskentelee 2.200 työntekijää, joiden toiminnan ytimessä on kaupungin 53.000 asukkaan palveleminen.

Mikkelin kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Kunnanmäki 3, 50600 Mikkeli
Mikkelin kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb