Skip to main content
test
Uimaopettaja-uinninvalvoja - Mikkelin kaupunki

Mikkelin kaupungin Liikuntapalvelut hakee uimaopettaja-uinninvalvojaa toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään Viihdeuimala Rantakeitaan ja Naisvuoren uimahalleille 18.11.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Uimaopettaja-uinninvalvojan tehtäviin kuuluu uinninopetusta, vesiliikunnanohjausta sekä uinninvalvontaa ja lisäksi Office ohjelmistojen käyttöä, suunnittelu- ja kirjaus- ja viestintätöitä. Kaksivuorotyö sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä.

Monipuolisessa tehtävässä pääset huolehtimaan asiakkaiden turvallisuudesta sekä opettamaan ja ohjaamaan erilaisia ryhmiä. Sinulla tulee olla positiivinen asiakaspalveluote ja halu oppia uutta. Monipuolinen kokemus ja kouluttautuminen vesiliikunnan ja uinninopetuksen parissa sekä liikunnan ammattitutkinto katsotaan eduksi.

Työaika on yleistyöaika 38,25 h/vko. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Mikkelin kaupunki tarjoaa henkilöstölleen polkupyöräedun, jonka mukaisesti palkansaaja voi ottaa osan palkastaan polkupyöräetuna. Lisäksi työnantaja tarjoaa vuosittaisen liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointiedun Epassilla.

Kelpoisuusehtona uinninvalvojan tehtävässä on 18 vuoden ikä sekä hyväksytysti suoritettu hengenpelastajan testiuinti ja Suomen uimaopetus- ja hengenpelastusliiton uinninvalvojakurssi. Uimaopettajan työssä kelpoisuusehtona on uimaopettajakurssi sekä tehtävään soveltuva koulutus tai muuten osoitettu tehtävässä tarvittava osaaminen. Ajantasaiset EA-taidot katsotaan eduksi. Arvostamme lisäksi hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja. Työskentelykieli on suomi, mutta kielitaidosta on työssä hyötyä.

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella määräaikaan mennessä, hakuaika päättyy 31.10.2023 klo 15.00. Hakemukseen tulee liittää pdf -tiedostona kelpoisuuden osoittavat todistukset. Haastatteluun kutsuttavien tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Tehtävään valitun on ennen työn aloittamista toimitettava nähtäväksi lain 504/2022 (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rikostaustaote. Valitulle asetetaan kuuden (6) kuukauden koeaika.

Lisätietoja

http://www.mikkeli.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hallimestari
Minna Mustaparta
p. 044 794 2164
minna.mustaparta(at)sivistys.mikkeli.fi

Lisätietoja

Mikkelin kaupunki, Liikuntapalvelut, uimahallit

Mikkeli on yhdistelmä urbaania ja maaseutumaista elämää Etelä-Savon sydämessä, kauniissa Järvi-Suomessa. Ihmisen kokoisessa Mikkelissä luovuus luo työtä ja hyvinvointia. Verraton elämänlaatu syntyy kunnioittamalla puhtaan luonnon kattausta: metsää, vettä ja ruokaa. Tasa-arvo, koulutus ja ylpeys omasta tekemisestä ovat aina olleet täällä hyvän elämän perustana. Edelläkävijöinä olemme varmoja tulevista saavutuksista ja luomme rohkeasti kehittyvän kaupungin tulevaisuutta.

Mikkelin kaupungilla työskentelee 2.200 työntekijää, joiden toiminnan ytimessä on kaupungin 53.000 asukkaan palveleminen.

Mikkelin kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Kunnanmäki 3, 50600 Mikkeli
Mikkelin kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb