Uimaopettajan sijaisuudet - Oulun kaupunki

Uimaopettajan sijaisuudet

Haemme Oulun kaupungin sivistys- ja kulttuuripalveluiden liikunnanohjauspalveluihin UIMAOPETTAJIA
eri pituisiin sijaisuuksiin.

Uimaopettajan tehtäviin kuuluu vesiliikunnan ja vesivoimistelun ohjaus, uinninopetus sekä uinninvalvonta. Työ on vuorotyötä, myös viikonloppuisin.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on uimaopettajan koulutus. Eduksi luetaan liikuntaneuvojan tai liikunnanohjaajan pätevyys.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote.

Voit hakea sijaisuuksiin sähköisesti tämän ilmoituksen kautta kohdasta "Hae työpaikkaa" tai osoitteessa www.ouka.fi/tyopaikat. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/9958/2019. Sijaishaku on jatkuva ja voimassa 30.11.2019 klo 15.00 saakka.

Lisätietoja

http://www.ouka.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa ohjauspalveluiden päällikkö Marko Savolainen, p. 044 703 8015 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Oulun kaupunki, Sivistys- ja kulttuuripalvelut, Liikuntapalvelut
Osoite: 90015 Oulun kaupunki

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.