Skip to main content
test
Uimaopettajan-uinninvalvojan tehtävä - Liperin kunta

Liperin vapaa-aikapalveluissa on haettavana uimaopettajan/uinninvalvojan vakinainen tehtävä 1.8.2022 alkaen.

Vapaa-aikapalvelut ovat keskeinen osa kunnan hyvinvointipalveluiden kokonaisuutta. Liperin kunnan vapaa-aikapalveluihin kuuluvat nuoriso-, kulttuuri ja liikuntapalvelut.

Uimaopettajalta/uinninvalvojalta odotetaan kokemusta uinninvalvonnan ja uimaopetuksen tehtävistä. Arvostamme oma-aloitteisuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, monipuolista ammattitaitoa ja kykyä tarvittaessa tarttua tehtävään kuin tehtävään.

Uimaopettajan/uinninvalvojan työtehtäviin kuuluu Liprakan uimahallin uinninvalvonnan, uinninopetuksen sekä vesijumpan suunnittelun, ohjauksen ja viestinnän tehtäviä.

Uimaopettajan/uinninvalvojan kelpoisuusvaatimuksena on uimaopettajan sekä uimavalvojan pätevyys. Ammatillinen liikunta- tai ohjausalan koulutus voidaan katsoa eduksi. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti. Työ sisältää ilta - ja viikonlopputyötä. Oman auton käyttö tulee olla mahdollista.

Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Haastattelut järjestetään maanantaina 30.5.2022.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) perusteella rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote 30 päivän sisällä valintapäätöksen saamisesta.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen Kuntarekry-järjestelmän kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain. Hakemuksia ei palauteta. Myös postitse lähetetyt hakemukset käsitellään sähköisesti Kuntarekry-järjestelmässä. Hakemusten postitusosoite on Liperin kunta, PL 20, 83101 Liperi.

Lisätietoja

http://www.liperi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vapaa-aikapäällikkö
Reetta Partanen
reetta.partanen@liperi.fi
p. 0400 678799

Lisätietoja

Liperin kunta

Liperi on kolmen taajaman ja 12 000 asukkaan kaunis ja elinvoimainen kunta Joensuun kupeessa Pohjois-Karjalassa. Liperin kunnan palveluksessa on noin 500 eri alojen ammattilaista. Meille jokainen työntekijä on yhtä tärkeä. Panostamme henkilökunnan työhyvinvointiin ja koulutusmahdollisuuksiin tarjoamalla hyvän mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Tule osaavaan joukkoomme, tervetuloa Liperiin!


Osoite: Keskustie 3, 83100 Liperi

Rekommenderade jobb