Laihian kunnan vapaa-aikatoimi hakee vakituista uinninopettajaa / uinninvalvojaa. Työ käsittää uinninopettajan / uinninvalvojan tehtävät Laihian kunnan uimahallissa, kassatehtävien osaaminen katsotaan eduksi. Uinninvalvojan työtehtävien hoitoon edellytetään SUH:in uinninvalvojakurssia tai vastaavaa ja hyväksytysti läpäistyä uinninvalvojan testiuintia. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Hakua on jatkettu ja jo saapuneet hakemukset otetaan huomioon tässä haussa.

Toimeen valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Valinta on ehdollinen, kunnes nämä todistukset on toimitettu. Koeaika on kuusi kuukautta.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vs. vapaa-aikapäällikkö Helena Lahtinen, helena.lahtinen@laihia.fi, puh. 040 485 0599
Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä.

Lisätietoja

Laihian kunta

Laihia on yli 8.000 asukkaan kehittyvä ja elinvoimainen maaseutukunta, joka sijaitsee Vaasan välittömässä läheisyydessä. Erinomainen sijainti, alueen kasvava elinkeinotoiminta sekä hyvät liikenneyhteydet tekevät Laihiasta vireän kunnan.


Osoite: Laihiantie 50, 66400 Laihia
Laihian kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb