Uinninvalvoja - Kokemäen kaupunki

Uinninvalvoja

Tehtävän kuvaus
Uinninvalvoja (vakanssinumero 3013-001).

Uinninvalvojan tehtävänkuvaan kuuluu Kokemäen uimahallin uimaopetus ja uinninvalvonta. Työntekijä osallistuu uimahallin liikuntapalveluiden kehittämiseen, koululaisuintien ja uimakoulujen vastuulliseen järjestämiseen ja asiakaspalveluun. Kelpoisuusvaatimuksena on uinninvalvojan pätevyys. Toivomme hakijalta uimaopettajan pätevyyttä, hyvää yhteistyötaitoa, oma-aloitteisuutta, aktiivista työotetta sekä soveltuvuutta iltatyöhön. Kokemus aikaisemmasta uinninvalvonnasta katsotaan eduksi. Sijoituspaikkana työsuhteen alkaessa on Kokemäen uimahalli. Uimaopettajan pätevyys on mahdollista suorittaa työn ohessa.

Palkka määräytyy KVTES:n mukaan. Työsuhteen täyttämisessä sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun tulee ennen toimen vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esittää nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito.

Hakemukset tulee jättää sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi (työavain 242113). Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

http://www.kokemaki.fi

Vapaa-aikapäällikkö Elina Heinilä, puh. 040 488 6172, elina.heinila@kokemaki.fi (lomalla 1.-31.7.2019).

Kokemäen kaupunki, Vapaa-aikapalvelut
Osoite: Kokemäki

Kokemäki on 7300 asukkaan nuorekas Kokemäenjoen nimikkokaupunki Satakunnassa. Tarjoamme asukkaillemme luonnonläheisen ja turvallisen asuinympäristön sekä laadukkaat palvelut yhdistettynä loistavaan sijaintiin. Palveluksessamme on yhteensä 420 työntekijää ja viranhaltijaa. Olemme savuton työpaikka. Tervetuloa työyhteisömme jäseneksi!

Tutustu työnantajaan